Κακοκαιρία Byron: Οδηγοί πλήρωσαν διόδια στην Ελευσίνα αλλά έμειναν εγκλωβισμένοι λόγω πλημμυρών
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Έφτασαν στα διόδια της Ελεύσινας στο ρεύμα προς Κόρινθο, τα οποία παρέμειναν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron και του μεγάλου όγκου νερού στην περιοχή.
Σύμφωνα με το Open, πολλά ΙΧ παραμένουν εγκλωβισμένα στα διόδια, από τα οποία περνούν μόνο πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά. Ορισμένοι οδηγοί, που βρίσκονταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή μετά από συστάσεις της Τροχαίας, ενώ άλλοι περιμένουν να ανοίξουν τα διόδια για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους προς τις δουλειές τους.
Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες οι οδηγοί πλήρωσαν κανονικά τα διόδια στην Αττική Οδό χωρίς καμία ενημέρωση ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην Ελευσίνα, προκαλώντας έντονη αγανάκτηση και ταλαιπωρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-0: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη!
15 Φεβρουαρίου 2026 -
Δίπλα στον Σύλλογο των Γαλαταδων η Αναστασία Δαρδανελιώτη
15 Φεβρουαρίου 2026 -
Βαθύ πένθος για τον Δανή Τζαμτζή
15 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ