close search results icon

Κάννες: Ο Τομ Χανκς υψώνει το δάχτυλο σε υπάλληλο του φεστιβάλ - Η Ρίτα Γουίλσον εξηγεί τι συνέβη

Κάννες: Ο Τομ Χανκς υψώνει το δάχτυλο σε υπάλληλο του φεστιβάλ - Η Ρίτα Γουίλσον εξηγεί τι συνέβη

O Τομ Χανκς έχει τη φήμη του «ευγενικού και καλού» ανθρώπου στο Χόλιγουντ όμως φάνηκε να είχε κάποιο πρόβλημα, καθώς η κάμερα τον συνέλαβε σύμφωνα με δημοσιεύματα να χάνει την ψυχραιμία του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Ο 66χρονος ηθοποιός φάνηκε να έχει μια έντονη λογομαχία με ένα μέλος του προσωπικού του φεστιβάλ, ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Asteroid City.

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη να δείχνει απογοητευμένος το δάχτυλο στον υπάλληλο, ενώ η Γουίλσον είχε το χέρι της υψωμένο μπροστά της ενώ συμμετείχε στη συζήτηση.

Το μέλος του προσωπικού φάνηκε να προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση.

Μετά από λίγη ώρα, ο Χακνς και η Γουίλσον συνέχισαν στο κόκκινο χαλί για να ποζάρουν χαμογελαστοί στους φωτογράφους.

Τα πλάνα με τον δήθεν εκνευρισμένο Τομ Χανκς έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η σύζυγός του θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη με το μέλος του προσωπικού.

Σε ανάρτησή της στα Instastories, η ηθοποιός έγραψε: «Αυτό ονομάζεται: "Δεν σε ακούω". Ο κόσμος ουρλιάζει. "Τι είπες; Που υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;" Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ