close search results icon

Καταγγελία για παρενόχληση κοπέλας στις ντουζιέρες των εστιών του ΑΠΘ

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Α' εστία του ΑΠΘ.

Καταγγελία για παρενόχληση κοπέλας στις ντουζιέρες των εστιών του ΑΠΘ

Παρενόχλησή της από τρεις άνδρες καταγγέλλει ανωνύμως φοιτήτρια που διαμένει στις εστίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, με την καταγγελία να προκαλεί ανησυχία στους κόλπους της φοιτητικής κοινότητας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Α' εστία του ΑΠΘ, όταν η κοπέλα πήγε στα κοινόχρηστα μπάνια για να κάνει ντουζ.

Η καταγγέλλουσα αντιλήφθηκε ότι την ακολούθησαν τρεις άνδρες, ηλικίας περίπου 25-3- ετών και όταν μπήκε στο μπάνιο κλείδωσε, καθώς αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι τρεις άνδρες άρχισαν να χτυπούν την πόρτα και να της φωνάζουν «θα περάσεις καλά, θα σου αρέσει», ενώ η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι άρχισε να ουρλιάζει προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η ώρα, όμως ήταν προχωρημένη και δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Μετά από λίγη ώρα οι άνδρες αποχώρησαν λέγοντάς της «θα ξανασυναντηθούμε».

screenshot-2-7WrqZ.png

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΘ και πρόεδρος των Φοιτητικών Εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Κωβαίος, μιλώντας στο thestival.gr, υποστήριξε ότι «από τη στιγμή που είναι μία ανώνυμη καταγγελία, μπορεί και να μην ισχύει» για να συμπληρώσει ότι επικοινώνησε με την εταιρεία φύλαξης και με τους φύλακες, οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό.

«Ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να γίνει και σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο. Άρα δεν μπορώ να αποκλείσω ότι έγινε κάτι τέτοιο και στις εστίες, αλλά δεν μπορώ και να το επιβεβαιώσω γιατί δεν μου είπαν κάτι σχετικό οι φύλακες. Τους είπα να αυστηροποιήσουν τους ελέγχους στα άτομα που εισέρχονται στις εστίες, ασχέτως της καταγγελίας» επεσήμανε ο αντιπρύτανης και συμπλήρωσε πως «λόγω του μεγέθους του κτιρίου των εστιών, ο έλεγχός τους μπορεί να είναι πλημμελής».

πηγή: efsyn.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ