close search results icon

Κατάργηση Ειρηνοδικείου Σκύδρας: ο λογαριασμός…στους βουλευτές!

Κατάργηση Ειρηνοδικείου Σκύδρας: ο λογαριασμός…στους βουλευτές!

Η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας που προκλήθηκε από την «αιφνιδιαστική» (όπως λέει η Δήμαρχος και η συμπολίτευση) απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την Αναδιάρθρωση των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων στο οποίο συμπεριλαμβάνεται διάταξη για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Σκύδρας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι... την ευθύνη την έχουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος!

dhmotiko-sumboulio-pellanewsdsc-0237.jpg

Δηλαδή, οι κύριοι Βασιλειάδης, Σταμενίτης, Καρασμάνης. Και το λένε αυτό διότι ισχυρίζονται ότι τα δημοσιεύματα των βουλευτών προς τα τέλη του Γενάρη τους διαβεβαίωναν ότι δεν κλείνουν τα Ειρηνοδικεία Σκύδρας (και Αριδαίας). Μπορείτε να δείτε παραπάνω τα δημοσιεύματα των βουλευτών για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας με τη σημείωση ότι δεν υπάρχει δημοσίευμα του Σταμενίτη με τον οποίο μάλιστα θα πάει στον υφυπουργό δικαιοσύνης. Κ. Μπούγα η Δήμαρχος.

dhmotiko-sumboulio-pellanewsdsc-0244.jpg

Στη συνεδρίαση η απόφαση για το ψήφισμα διαμαρτυρίας που ανέγνωσε ο πρόεδρος, κ. Ανδρεάδης ήταν ομόφωνη αν και υπήρξε μια μικρή αντιπαράθεση για την οποία δεν θα υπογραμμίσουμε τη δεδομένη στιγμή λεπτομέρειες μιας και σημασία έχει το τι θα καταφέρει η κα Ιγνατιάδου στην επίσκεψη της στην Αθήνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν ενώ πρέπει να πούμε ότι στην αίθουσα βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας, κ. Γιαννακίδης τονίζοντας την αναγκαιότητα να μην κλείσει κι άλλη μια υπηρεσία στην πόλη τα μαγαζιά της οποίας δεινοπαθούν.

dhmotiko-sumboulio-pellanewsdsc-0250.jpg

Η κα Λεκάκη και η κα Λαζαρίδου τόνισαν κι αυτές με τη σειρά τους (δικηγόροι στο επάγγελμα) ότι δεν είχαν γνώση για κατάργηση του Ειρηνοδικείου, ίσα ίσα το αντίθετο, δίνοντας μάλιστα έμφαση στις διαβεβαιώσεις των βουλευτών.

Εν κατακλείδι το Δημοτικό Συμβούλιο, πέραν της ομόφωνης απόφασης για το ψήφισμα διαμαρτυρίας που καλεί το υπουργείο να μην αφήσει τη Σκύδρα χωρίς τη συγκεκριμένη υπηρεσία και την εσπευσμένη κάθοδο της Δημάρχου στην πρωτεύουσα στέλνει τον λογαριασμό και στους βουλευτές καλώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Παρακολουθήστε όλη τη συζήτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ