Κεράσι/Αποζημιώσεις: Το αργότερο έως τη Δευτέρα 12 Αυγούστου
Τι αναφέρουν πληροφορίες προερχόμενες από το Υπουργείο.
Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το αργότερο έως τη Δευτέρα 12 Αυγούστου δρομολογούνται από τον ΕΛΓΑ οι πληρωμές των αποζημιώσεων έτους 2023, σύμφωνα με πληροφορίες του ypaithros.gr
Πηγές του ΥΠΑΑΤ ανέφεραν ότι ενδεχομένως τα χρήματα να κατατίθονταν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών και την Παρασκευή 9 Αυγούστου, ωστόσο αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ως ημέρα πληρωμών και την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου.
Οι αγρότες σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως για παράδειγμα στην Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα, Ημαθία κ.ά.) περιμένουν από τα τέλη Ιουνίου πως και πως να δουν το πολυπόθητο χρώμα του χρήματος για τις περσινές ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους (κεράσια κ.ά) από τις χαλαζοπτώσεις του Μαΐου, προκειμένου να καλύψουν τις τρέχουσες αυξημένες δαπάνες της καλλιεργητικής φροντίδας των χωραφιών τους.
Πόπη Θεοδωροπούλου - ypaithros.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ο Ντ. Τραμπ «ακύρωσε» σχεδιαζόμενους νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν
02 Αυγούστου 2026 -
Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη
02 Αυγούστου 2026
ΣΧΟΛΙΑ