close search results icon

Κιμ Καρντάσιαν: Πήγε να δει την Άρσεναλ και την απέκλεισε η Σπόρτινγκ - «Γρουσούζα, μην ξανάρθεις»

Κιμ Καρντάσιαν: Πήγε να δει την Άρσεναλ και την απέκλεισε η Σπόρτινγκ - «Γρουσούζα, μην ξανάρθεις»

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέπληξε τόσο τους φαν της, όσο και τους ποδοσφαιρόφιλους, όταν βρέθηκε στις κερκίδες του Emirates, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλγια το Europa League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Αμερικανίδα σταρ πήγε στο στάδιο με τον γιο της, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ. Ο επτάχρονος Saint, είναι φαν της Άρσεναλ και συνόδευσε τη μητέρα του, φορώντας τη στολή του συλλόγου.

Μπορεί η παρουσία της Καρντάσιαν να ξάφνιασε τους οπαδούς, αλλά μετά το τέλος του αγώνα καιτην πρόκριση της Σπόρτινγκ στα πέναλτι, τα βλέμματα των υποστηρικτών της Άρσεναλ, στράφηκαν στην «κατάρα των Καρντάσιαν».




Εκτός από τον αποκλεισμό της ομάδας, οι φαν «χρέωσαν» στην τηλεπερσόνα και τους τραυματισμούς των παικτών, Takehiro Tomiyasu και William Saliba.

Τα σχόλια στα social media πήραν «φωτιά» και έκαναν λόγο για τη «θεωρία της κατάρας των Καρντάσιαν», που θέλει τις ομάδες με τις οποίες έχουν έρθει σε επαφή οι τηλεπερσόνες, να βιώνουν μια σειρά από κακοτυχίες.

«Πείτε της να μην ξαναέρθει ποτέ να δει το παιχνίδι μας», «Γρουσούζα», «Απαγορεύστε της την είσοδο στο γήπεδο», «Η κακή τύχη μπήκε στο στάδιο Emirates» είναι μερικά από τα σχόλια που καλούν τη 42χρονη να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο Emirates, λόγω... γρουσουζιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ