close search results icon

Κυρίαρχος ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και έφυγε στο +4 η Κ19!

Εδραίωσε τη θέση του στην κορυφή. 

Κυρίαρχος ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και έφυγε στο +4 η Κ19!

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής στην Superleague K19, επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού στην Ευκαρπία. Επιστροφή στις νίκες με Τζίμα και Σμυρλή, άνοιξαν τη ψαλίδα στο +4 οι Θεσσαλονικείς!

Μπορεί να απώλεσαν βαθμούς με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, ωστόσο, οι ασπρόμαυροι του Στέλιου Μαλεζά επέστρεψαν εμφατικά στις νίκες, εδραιώνοντας τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έψαχναν το πέρασμα από την Θεσσαλονίκη προκειμένου βρεθούν στην πρώτη θέση, ωστόσο, τα βρήκαν σκούρα στην Ευκαρπία...

Η Κ19 του Ολυμπιακού ήρθε με τη ψυχολογία στα ύψη δεδομένου πως στο μεσοδιάστημα είχε «ψαλιδίσει» τη διαφορά των οχτώ βαθμών στο μείον ένα αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε την ανωτερότητά του και ενισχυμένος από την παρουσία των Μοναστηρλή, Σμυρλή και Τζίμα από τον ΠΑΟΚ Β πήρε μια σημαντική νίκη.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν από νωρίς τα ηνία του ματς, ο Τζίμας έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος με το «καλημέρα», ωστόσο, «χτύπησε» στο 43΄ όταν πήρε την πάσα του Καλόγηρου στα όρια της περιοχής, άδειασε τον Χρυσόπουλο με προσποιήσεις και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο.

Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος, άρχισε και το δεύτερο για τον ΠΑΟΚ, αιφνιδιάζοντας πλήρως τον Ολυμπιακό! Στο 48' ο Σμυρλής βρήκε χώρο εκτος περιοχής, έπιασε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα καρφώθηκε στο «παραθυράκι» του Περλέσι για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μέχρι την ολοκλήρωση του ματς, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε κι άλλες ευκαιρίες, κάνοντας ουκ ολίγες φορές άνω κάτω την άμυνα των Πειραιωτών, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που αποδείχθηκε μονόλογος για τους Θεσσαλονικείς. Απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις του Δικεφάλου, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό το βλέμμα του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Ζοσέ Μπότο.

Με τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ «έφυγε» στο +4 από τους Πειραιώτες, εδραιώνοντας τη θέση του στην κορυφή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Στ. Μαλεζάς) : Μοναστηρλής, Σινανάι, Δεληγιάννης, Φίλων (29′ Ζίλο) , Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Καλόγηρος, Σμυρλής, Αδάμ (80′ Γκιτέρσος) , Γκούμας (88′ Τσίκος), Τζίμας (88′ Μάρτος)

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Περλέσι, Αρσενίδης, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (71′ Μπακούλας) , Φρέρης (71′ Μόιρας) Κουτσογκούλας, Μουζακίτης, Κωστούλας, Πάτηρας, Σταυρόπουλος

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ