close search results icon

Κόλαφος το πόρισμα για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα φέρονται να χρησιμοποιούσαν τα χρήματα της Κιβωτού του Κόσμου για προσωπικά τους έξοδα.

Ενδείξεις σοβαρών κακουργηματικών πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και τουλάχιστον δύο ακόμη συνεργατών του, προκύπτουν από το πόρισμα της έρευνας που διέταξε επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Από τον έλεγχο σε λογαριασμούς και ακίνητα προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της υπεξαίρεσης και της απιστίας.

Ο πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα φέρονται να χρησιμοποιούσαν τα χρήματα της Κιβωτού του Κόσμου για προσωπικά τους έξοδα, ενώ εμφανίζονται αγορές ακινήτων οι οποίες θεωρούνται ύποπτες. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει διαταχθεί η δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Για την πρεσβυτέρα επιβαρυντικό στοιχείο είναι πως η ίδια είχε τη διαχείρηση της οργάνωσης, ενώ για τους άλλους δύο συνεργάτες φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να προέκυψαν ύποπτα ποσά. Το πόρισμα έχει αποσταλεί στην εισαγγελία και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σεβης.

πηγή: tvxs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ