close search results icon

Κόλλησε στο μηδέν ο Αλμωπός

Κόλλησε στο μηδέν ο Αλμωπός

Τον Διαγόρα Ρόδου φιλοξένησε ο Αλμωπός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bettson Super League 2. Σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Ιβάν Ντοκιτς κάτω απο τα δοκάρια, Σουλιώτη, Τσιμπούκα, Μανωλάκη και Παρασκευά στο χώρο της άμυνας, Ριβας, Κερθι και Ασλαμπάλογλου στη μεσαία γραμμή ενώ στην επίθεση βρέθηκαν οι Ραφαήλ Πέττας, Δημήτρης Ποποβιτς και Βασίλης Παπαδόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλαν τον ρυθμό τους και είχαν καλες στιγμές με τους Ραφαήλ Πέττα και Δημήτρη Ποποβιτς ενω δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδος. Στο Β ημίχρονο ο Γιώργος Τυριακίδης προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα του, με τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού να αναζητούν το γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Αλμωπό να είναι αυτός που είχε την υπέροχη και τον έλεγχο της αναμέτρησης. 

Επόμενος αντίπαλος για τον Αλμωπό ο Ηρακλής Λάρισας στην θεσσαλική πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ