close search results icon

Κολωνός: Ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι εκτός Μίχου και «Μιχάλη»

Λίγο νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις των 17 καταδικασθέντων.

Όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό θα παραμείνουν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, εκτός από τον Μίχο και τον «Μιχάλη».

Και αυτό διότι αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση έδωσε για τους 17 καταδικασθέντες της υπόθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό το δικαστήριο, ρίχνοντας αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση.

Έτσι στη φυλακή θα παραμείνουν μόνο ο Ηλίας Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Εκτός φυλακής θα βρεθεί άμεσα και η μητέρα της 12χρονης.

Λίγο νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις των 17 καταδικασθέντων για αδικήματα όπως γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, απόπειρα γενετήσιων πράξεων και παιδική πορνογραφία.

Το δικαστήριο, τελικά, αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι, πλην του Ηλία Μίχου και του καταδικασμένου ως δεύτερου μαστροπού, του αποκαλούμενου «Μιχάλη», οι υπόλοιποι καταδικασθέντες για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης καθώς και η μητέρα της θα βρεθούν εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ