close search results icon

Κώστας Τούτσης : Κάναμε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα

Κώστας Τούτσης : Κάναμε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα

Σε αθλητικό ραδιόφωνο μίλησε ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic Κώστας Τούτσης.

Αναλάβατε την ομάδα στην 6η αγωνιστική που ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού και καταφέρατε να την οδηγήσετε στην έξοδο για την Ευρώπη

Κώστας Τούτσης : Θεωρώ όπως αποδείχτηκε ότι η ομάδα είχε ποιοτικό ρόστερ και αργά ή γρήγορα θα έβρισκε τα πατήματά τους. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά με βοήθησαν ώστε αγωνιστικά η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να αγωνιστεί στη συνέχεια βάσει των δυνατοτήτων τους όπως ήθελα εγώ. Το Δεκέμβριο ενισχυθήκαμε με τρεις παίκτες που μας βοήθησαν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εάν δεν είχαμε και τους τραυματισμούς, η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα και θα είμασταν ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Πώς βλέπετε το πρωτάθλημα στα play of;

Κώστας Τούτσης : Πιστεύω τα δύο φαβορί είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. ΠΑΟΚ και Διομήδης είναι δύο αξιόλογες ομάδες αλλά τον πρώτο λόγο όπως είπα έχουν οι δύο περυσινοί φιναλίστ και θα γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια.

Πείτε μας δυο λόγια για τον φίλαθλο κόσμο της Έδεσσας

Κώστας Τούτσης : Ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας με την έναρξη του πρωταθλήματος μετά τις εορτές στο δεύτερο γύρο ήταν εντυπωσιακός. Γέμιζε ασφυκτικά το γήπεδο, μας βοήθησαν πολύ και ειδικά μετά το τέλος του αγώνα με τη Δράμα ήλθαν και με συνεχάρηκαν πολλοί χορηγοί τους οποίους μου τους γνώρισε ο Μάκης Ρόμπης και τους ευχαριστούμε θερμά!

Ποια η συνεργασία σας με το Δ.Σ. του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic και πόσο βοήθησε την ομάδα η επιστροφή του Μάκη Ρόμπη στον πάγκο;

Κώστας Τούτσης : Από το ξεκίνημα το Δ.Σ. ήταν πάντα δίπλα μου για να πετύχουμε τον δύσκολο στόχο που θέσαμε στην αρχή. Όσο για τον Μάκη που αναφέρατε δεν τυγχάνει την ανάγκη της διαφήμισης και της προβολής, το γνωρίζει όλος ο κόσμος του αθλήματος. Ήταν καθημερινά δίπλα μας και ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες και στη διοίκηση. Μακάρι να υπάρχουν τέτοια άτομα σε όλες τις ομάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ