close search results icon

«Ξήλωσαν» τον διοικητή του ΑΤ Αγίων Αναργύρων και τον τηλεφωνητή

Στο ηχητικό ντοκουμέντο η 28χρονη αρχικά ζητάει περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της.

Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί αποσβολωμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής και τα ηχητικά ντοκουμέντα από τον διάλογό της με την Άμεση Δράση αποκαλύπτουν το χάος που επικράτησε στην ΕΛ.ΑΣ., έρχονται οι πρώτες απομακρύνσεις για το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα, αλλά και εσωτερική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ., αποπέμπεται ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων. Εκεί όπου η 28χρονη έπεσε θύμα στυγνής γυναικοκτονίας, όχι «στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων», όπως προκλητικά ανέφερε η αρχική ενημέρωση από την αστυνομία, αλλά μπροστά στο αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, απομακρύνθηκε και ο τηλεφωνητής, η συνομιλία του οποίου με την Κυριακή έχει προκαλέσει σάλο, καθώς ο αστυνομικός καταγράφεται να της λέει «κυρία μου δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο η 28χρονη αρχικά ζητάει περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, με τον αστυνομικό να της απαντά κυνικά: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί». Λίγο αργότερα, και αφού ο αστυνομικός επιδίδεται σε γραφειοκρατική καταγραφή των στοιχείων, το θύμα βλέπει τον πρώην σύντροφό της και ακούγεται να λέει: «Χάνομαι, έχει έρθει εδώ...», με την επίθεση να ακολουθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα...

Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως, συγκλονίζει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει τις τελευταίες στιγμές του θύματος πριν από την επίθεση του δράστη, αλλά και το ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφει τον διάλογο που είχε η 28χρονη με αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, έξω από το αστυνομικό τμήμα (τα οποία παρουσιάστηκαν στην τηλεόραση του MEGA).

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ