close search results icon

Λάκης Βασιλειάδης... Περιοδεία στην Καστοριά για τις Ευρωεκλογές

Λάκης Βασιλειάδης... Περιοδεία στην Καστοριά για τις Ευρωεκλογές

Περιοδεία για τις Ευρωεκλογές στην Καστοριά πραγματοποίησε ο Λάκης Βασιλειάδης. Ο ίδιος με δελτίο τύπου αναφέρει:

 Σήμερα μαζί με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο στο Τομέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Στ. Κωνσταντινίδη και την Βουλευτή Καστοριάς κ. Μ. Αντωνίου πραγματοποιήσαμε περιοδεία για τις Ευρωεκλογές στην γειτονική Καστοριά. Οι εκλογές αυτές έχουν έντονο αντίκτυπο στη συνολική πολιτική κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου του μέλλοντος των δήμων και των περιφερειών. Γι’ αυτό προσπαθούμε να φέρουμε πιο κοντά την περιφέρειά μας στην Ευρώπη, μέσω της ενημέρωσης για την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οργάνων της και τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε:

Το Άργος Ορεστικό όπου πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων για την εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων Πόντου και πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Άργους κ. Π. Κεπαπτσόγλου.

 Τα χωριά Διποταμία – Οινόη, όπου είχαμε επαφή με κατοίκους της ακριτικής και παραμεθόριου περιοχής.

Τον Δήμο Νεστορίου, όπου συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με το Δήμαρχο κ. Χ. Γκοσλιόπουλο.

 Τον Δήμο Καστοριάς όπου συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με το Δήμαρχο κ. Γ. Κορεντσίδη

Την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καστοριάς όπου συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Σαββόπουλο

 Την Μητρόπολη Καστοριάς όπου συναντηθήκαμε με τον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Χ. Καραταγλίδη και σύσκεψη με επαγγελματικά σωματεία.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας όπου πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Ά. Τσούκα και με φορείς Γούνας

Το χωριό Γέρμας, όπου είχαμε επαφές με κατοίκους της περιοχής.

 Κατά τις επαφές και τις συναντήσεις στις περιοχές αυτές με τους δημάρχους, παράγοντες, επαγγελματίες, φορείς και κατοίκους ακούσαμε τα προβλήματα και τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν αντιμετώπισης, συζητήσαμε για τρόπους επίλυσης και συνεισφοράς της κεντρικής κυβέρνησης. Παράλληλα, μεταφέραμε το μήνυμα ότι μια Ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει Πολιτική Ενότητα και συνεργασία σε μεγάλα και μικρά ζητήματα που μας αφορούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, οικονομική σταθερότητα και ευημερία, κοινωνική συνοχή. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερή και ανοδική πορεία μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Συνεχίζουμε Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ