close search results icon

Λατομείο Μανδάλου: για ποιον λόγο η κα Ιγνατιάδου έλαβε 6.000ευρώ ως αποζημίωση

Λατομείο Μανδάλου: για ποιον λόγο η κα Ιγνατιάδου έλαβε 6.000ευρώ ως αποζημίωση

Μια λεπτομέρεια που δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό είναι ότι η Δήμαρχος Σκύδρας είχε μηνύσει στο παρελθόν μέλος της οικογένειας της εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΠΑΥΛΙΔΗ για συκοφαντική δυσφήμηση. Όπως γίνεται γνωστό από τα εξώδικα που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές την 4η Ιουλίου, η κα Ιγνατιάδου δικαιώθηκε στα δικαστήρια εισπράττοντας ως ικανοποίηση ηθικής της βλάβης το ποσό των 6.000ευρώ περίπου. Από τα έγγραφα μάλιστα διαπιστώνεται ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι η αποζημίωση που θα επιδίκαζε το δικαστήριο (αρχικώς απαιτούσε 50.000ευρώ) θα τη διέθετε για την κατασκευή έργου στον Δήμο Σκύδρας προς όφελος των δημοτών ή τη χρηματοδότηση δημοτικού θέματος.

Στις εξώδικες καταγγελίες η παραπάνω αναφορά στάθηκε σημείο αντιπαράθεσης με την πλευρά της εταιρείας να σχολιάζει ότι η Δήμαρχος Σκύδρας παρά το γεγονός ότι στις 16/7/2020 έλαβε το χρηματικό ποσό ωστόσο δεν έχει προβεί σε καμία δωρεά προς τον Δήμο Σκύδρας ούτε έχει δηλωθεί το ποσόν (όπως όφειλε σημειώνει η εταιρεία) στο πόθεν έσχες του 2020.

Η Δήμαρχος στη συνεδρίαση του ΔΣ δήλωσε: «εσείς που ξέρετε εγώ τι έκανα… σε εκκλησία ή σε συσσίτια, εσείς που ξέρετε τι τα έκανα. Κάνατε ποτέ ένα ερώτημα…» σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν είχε υποχρέωση να τα δηλώσει μιας και δεν είναι εισόδημα.

Μια λεπτομέρεια που δεν ήταν γνωστή όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε ουσιαστικά στο φως της δημοσιότητας μέσω των εξώδικων καταγγελιών τα οποία για να λέμε τα πράγματα ως έχουν ήταν και η αφορμή να μάθει η κοινωνία πολλά γεγονότα που ήταν στην αφάνεια! Τώρα για το τι έγιναν τα χρήματα της αποζημίωσης σαφώς και ξέρει μόνον η Δήμαρχος η οποία προφανώς επέλεξε να μη δώσει δημοσιότητα στο θέμα διότι απόφαση για αποδοχή του συγκεκριμένου ποσού για χρηματοδότηση έργου στον Δήμο ή αντιμετώπιση κάποιας ανάγκης δημοτικού θέματος δε φαίνεται να υπάρχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ