close search results icon

Λευκό σακάκι επέλεξαν οι δύο «πρώτες» κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Λευκό σακάκι επέλεξαν οι δύο «πρώτες» κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας είναι γεγονός, μετά και την ορκωμοσία της 30ης Δεκεμβρίου και η νέα του σύνθεση δείχνει στους λάτρεις των συνεδριάσεων και όσων παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα των όσων συζητιόνται και ψηφίζονται στην αίθουσα του ΔΣ τι να περιμένουν.

Μια Δήμαρχο πανίσχυρη με μια ομάδα 20 συμβούλων και μια επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης που κατάφερε σε λίγες εβδομάδες να κόψει το νήμα του τερματισμού των εκλογών και να αποτελεί τη δεύτερη ισχυρή φωνή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκ των πραγμάτων λοιπών τα βλέμματα όλων θα στρέφονται στις δύο αυτές κυρίες (δεν υποτιμούμε τον ρόλο του κ. Σουμελίδη ως ελάσσονα αντιπολίτευση, αλλά στεκόμαστε στα νέα δεδομένα). Η κυρία Ιγνατιάδου είναι γνωστό για το πώς λειτουργεί έχοντας πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο (είναι και Δήμαρχος) ενώ δε διστάζει σε περιπτώσεις που ξεφεύγει η αντιπαράθεση να σηκώσει τους τόνους ψηλά μέχρι και με επιθέσεις επί προσωπικού. Αναμένουμε τη στάση της κας Παπαδοπούλου και κατά πόσο θα είναι «πάνω» στα θέματα και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις με την επικεφαλή της Αλλαγής Σκυτάλης να δείχνει μέχρι στιγμής πολύ διάθεση και όρεξη να ασκήσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα.

orkomosia-skydra-pellanewsimg-2123.jpg

Στην τελετή της ορκωμοσίας από τη στιγμή που δεν παίρνουν τον λόγο οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων ή δεν θέλει να τους τον δώσει η κα Ιγνατιάδου (και το λέμε αυτό γιατί στην Πέλλα μόνο στον Δήμο Σκύδρας δε δίδεται ο λόγος στις άλλες παρατάξεις κατά την ορκωμοσία έστω για έναν χαιρετισμό) και δεν ακούσαμε επομένως τίποτα από δηλώσεις στεκόμαστε στη γλώσσα του σώματος και στο dress code. Η γλώσσα του σώματος μεταξύ των δύο κυριών δεν έστειλε και το καλύτερο μήνυμα θα μπορούσαμε να πούμε μιας και η ψυχράδα πλημμύριζε την αίθουσα ενώ ενδυματολογικά «ταίριαξαν» Κατερίνα και Μαρία με το άσπρο σακάκι να είναι η επιλογή τους. Και ξέρετε ότι το ενδυματολογικό στις γυναίκες παίζει σπουδαίο ρόλο. Εμείς ας ευχηθούμε το λευκό με το φως και τη χάρη που προσδίδει να «φωτίσει» τις δύο κυρίες και τα επόμενα πέντε χρόνια να είναι όσο γίνεται εποικοδομητικά για τον Δήμο Σκύδρας!

Δείτε το βίντεο της ορκωμοσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ