close search results icon

Μαρία Παπαδοπούλου: Απόλαυσε τη δημιουργία της "Πελλαίας Μούσας" και την "Πλατεία Μένιου"

Θέατρο στην ιστορική Πέλλα, με στήριξη και στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 

stighmiotipo-othonis-2024-11-17-204435-Uc3oX.png
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Να πάω, να μην πάω...θα είναι καλό...δεν θα είναι....


Ο λόγος για τα ερωτήματα που μπορεί να.."απασχολούν" κάποιον, σχετικά με τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει η "Πελλαία Μούσα" (Πλατεία Μένιου), για το θεάρεστο έργο της ενίσχυσης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, στο Πνευματικό Κέντρο της δημοτικής κοινότητας Πέλλας.

m2.jpg
m3.jpg
m4.jpg
m5.jpg
m6.jpg

Εκεί, στην "ιστορική πρωτεύουσα" του Δήμου, την όμορφη και φιλόξενη Πέλλα, βρέθηκε η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Σκύδρας, Μαρία Παπαδοπούλου, μένοντας εντυπωσιασμένη από την παράσταση, την οποία παρακολούθησε.

Χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει:
Είχα την τιμή να παρακολουθήσω την παράσταση «Πλατεία Μένιου», μια ξεχωριστή πολιτιστική δημιουργία, που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Πέλλας. Μια παράσταση που δεν περιορίζεται στο θεατρικό σανίδι, αλλά αγγίζει βαθιά την ψυχή του θεατή, φέρνοντας στο προσκήνιο την καθημερινότητα, τη μνήμη, τη συντροφικότητα και την ανθρώπινη ανάγκη για φως – ακόμα και στις πιο σκοτεινές πλατείες της ζωής.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Μαρία Λαγομάτη, για την ευγενική πρόσκληση αλλά και για το πολύτιμο έργο που επιτελεί με συνέπεια και ευαισθησία εδώ και χρόνια. Ο πολιτισμός και η κοινωνική προσφορά βρίσκουν στο πρόσωπό της έναν σπάνιο συνδυασμό.

Η παράσταση φέρει την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας Βούλας Αργυράκη, η οποία με βαθιά ευαισθησία, διεισδυτική ματιά και εξαιρετικό λόγο μάς χάρισε ένα έργο που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές, που με το ταλέντο, την αφοσίωση και την ερμηνευτική τους δύναμη απέδειξαν ότι ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια – είναι ανάγκη.

m1.jpg
Η Μαρία Παπαδοπούλου με δύο εκ των συντελεστών της παράστασης και με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών Μαρία Λαγομάτη.

Έτσι, απαντάται και το ερώτημα αν θα πάτε να την παρακολουθήσετε, αν θα είναι καλή παράσταση....

Η κ. Παπαδοπούλου έδωσε την απάντηση και...θα δούμε σήμερα θέατρο, γιατί υπάρχει η δεύτερη παράσταση:

499380816-2834294250097938-5661924961930968659-n-xcr7u.jpg









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ