close search results icon

Μαρία Παπαδοπούλου: "Απόψε η Σκύδρα γράφει ιστορία - ψηφίζουμε για τη Σκύδρα που μας αξίζει!"

Μεγάλη επιτυχία για την "Αλλαγή Σκυτάλης"

Μαρία Παπαδοπούλου: "Απόψε η Σκύδρα γράφει ιστορία - ψηφίζουμε για τη Σκύδρα που μας αξίζει!"

Τα εγκαίνια του προεκλογικού της κέντρου πραγματοποίησε η Μαρία Παπαδοπούλου το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου 2023. Ένα σημείο καμπής για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Σκύδρας, μια ιστορική ημέρα, όπως τόνισε και η ίδια η υποψήφια Δήμαρχος με την Αλλαγή Σκυτάλης. Η Μαρία Παπαδοπούλου αναμφισβήτητα μετράει ήδη μία νίκη σ’ αυτήν την προεκλογική μάχη, ένα κερδισμένο "στοίχημα" για την ίδια και την αξιόμαχη ομάδα που την έχει πλαισιώσει, μιας και κατάφεραν σε μόλις ενάμιση μήνα να ανατρέψουν κάθε προγνωστικό και να διεκδικούν πλέον τα ηνία του Δήμου Σκύδρας.

maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0239.jpg
maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0257.jpg
Αγιασμός στην έναρξη των εγκαινίων για την Αλλαγή Σκυτάλης
maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0262.jpg
Η υποψήφια Δήμαρχος σε μια λιτή εκδήλωση «σεβόμενη τα γεγονότα των ημερών» όπως υπογράμμισε (η παράταξη της συνέβαλλε στην ανθρωπιστική βοήθεια συλλέγοντας και στέλνοντας νεράκια στη Θεσσαλία) που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο προεκλογικό κέντρο και καταχειροκρότησε τη διεκδικήτρια της Δημαρχίας, στέλνοντας παράλληλα κι ένα ισχυρό μήνυμα ότι αυτή η μέρα «σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την πορεία της Σκύδρας. Ένα ορόσημο προς τη θετική αλλαγή και πρόοδο».

Η κα Παπαδοπούλου σημείωσε επίσης ότι: «Εγκαινιάζουμε το κέντρο της Αλλαγής Σκυτάλη. Όμως δεν ανοίγουμε απλώς τις πόρτες σ’ ένα φυσικό χώρο. Απόψε ξεκλειδώνουμε τις δυνατότητες αυτής της πόλης και των πολιτών της για ένα λαμπερό μέλλον».

maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0319.jpg
Στην πρώτη της προεκλογική δημόσια ομιλία η Μαρία Παπαδοπούλου έστειλε το μήνυμα της Αλλαγής Σκυτάλης στον Δήμο Σκύδρας

Η επιτυχία της υποψήφιας Δημάρχου να συγκεντρώσει ανθρώπους που διψούν για την αλλαγή στον Δήμο είναι τεράστια. «Σε μόλις ενάμιση μήνα από την ίδρυση της η Αλλαγή Σκυτάλης για τον Δήμο Σκύδρας έχει αξιοποιήσει τη συλλογική ενέργεια και την αποφασιστικότητα των πολιτών της για να δημιουργήσει μια τρομερή δύναμη για την αλλαγή» δήλωσε με πάθος και πρόσθεσε «Η δύναμη μας έγκειται στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που λαχταρά την αλλαγή, δηλαδή όλους εσάς. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμμετάσχει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο σε μια ανθρώπινη δημιουργική κοινότητα που θα βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη, στη συνοχή, στη βιώσιμη ανάπτυξη».

maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0327.jpg
Σ' αυτές τις εκλογές οι πολίτες της Σκύδρας ψηφίζουν για μια ισχυρότερη Σκύδρα, που θα λάμπει στον χάρτη και στις καρδιές των ανθρώπων, για τη Σκύδρα που μας αξίζει

«Το όραμα μας για μια ισχυρή Σκύδρα και για μια διακυβέρνηση χωρίς αποκλεισμούς βρήκε απήχηση σε άτομα απ’ όλες τις γωνίες της πόλης μας» υπογράμμισε η επικεφαλής της Αλλαγής Σκυτάλης. Πράγματι ένα πρωτοφανές κύμα υποψηφίων που ανυπομονούν να υπηρετήσουν την υποψηφιότητα τους. 118 υποψήφιοι για μια παράταξη που μόλις έχει ξεκινήσει.

maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0335.jpg

«Αυτή η εκπληκτική προσέλευση δε δείχνει μόνο την επείγουσα ανάγκη για μια νέα προοπτική στην ηγεσία της πόλης μας, σηματοδοτεί και τη γνήσια επιθυμία των κατοίκων να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος που οραματίζονται» είπε η κα Παπαδοπούλου εξηγώντας ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία θα αξιοποιηθούν για να οδηγηθεί ο τόπος στην ουσιαστική πρόοδο.

maria-papadopoulou-pellanewsdsc-0457.jpg

«Αγαπητοί Σκυδραίοι κάθε μέρα ζούμε τον πολιτισμό και την ποιότητα που μας αξίζει. Και η Σκύδρα αξίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα της έδωσαν μέχρι σήμερα οι πολιτικοί. Οι καλύτερες μέρες της Σκύδρας είναι μπροστά, γιατί μαζί θα διαμορφώσουμε τα πεπραγμένα της πόλης μας κάνοντας την φάρο προόδου, δίνοντας τη νέα πνοή. Όλοι μαζί δουλεύουμε σήμερα για να δώσουμε νέα πνοή στον αγαπημένο μας Δήμο» τόνισε με έμφαση η Μαρία Παπαδοπούλου κι έστειλε το μήνυμα ότι «Η ομάδα μου κι εγώ εκπροσωπούμε το νέο, το καινοτόμο μιας εξωστρεφούς δημοκρατικής κοινότητας. Αυτό το εκλογικό κέντρο αντιπροσωπεύει την αταλάντευτη δέσμευση μας στις αξίες διαφάνειας, της δημοκρατίας και της ενότητας. Συμβολίζει την αφοσίωσης μας σε μια κοινότητα στην οποία θα ευδοκιμεί η συμμετοχικότητα. Μία κοινότητα που η κάθε φωνή θα ακούγεται η κάθε ιδέα θα εκτιμάται».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ