close search results icon

Με φουλ ρυθμούς η Μαρία Παπαδοπουλου

Με φουλ ρυθμούς η Μαρία Παπαδοπουλου

Με φουλ ρυθμούς συνεχίζει η Μαρία Παπαδοπουλου, η οποία είναι πανταχού παρούσα. 

Η αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας με ανάρτηση της αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες 

Στο Ριζό 

fb-img-1712069677219.jpg

📌Παρούσα την Κυριακή ως επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» με παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού ,στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Ριζού «Αφιέρωμα στο Αηδόνι του Πόντου ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ» στο Κέντρο Νεότητας Ριζού ! 

📌Η «Αλλαγή Σκυτάλης» από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου στηρίζει όλες τις δράσεις των συλλόγων του Δήμου !

📌Συγχαρητήρια στο ΔΣ του συλλόγου , στους χορευτές ,στους καλλιτέχνες, στους εθελοντές και σε όλους τους συμμετέχοντες 

Στην Έδεσσα 

20240401-192846.jpg


📌Παρούσα χθές ως επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» με τον Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας ,παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού ,σε μια εκδήλωση του συλλόγου «Βιβλιόφιλοι ´Εδεσσας» αφιερωμένη στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Ν.Πέλλας !
📌Στην κατάμεστη αίθουσα της Π.Ε Πέλλας, παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Αλμωπίας και Πέλλας ,οι φίλαθλοι , πλήθος κόσμου και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που μεσουράνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες, η ιστορία των οποίων αποτυπώθηκε, όπως και η ιστορία των ομάδων της Πέλλας, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ''Γύρω από μια μπάλα'' του Στράτου Βιληγέννη.
📌Ιδιαίτερη αδυναμία στον εισηγητή Σάββα Παπαδόπουλο!
📌Ταξιδέψαμε , μάθαμε , συγκινηθήκαμε μέσα από τις εισηγήσεις και ξεφτιλίζοντας το βιβλίο ! Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη !
📌Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες !

fb-img-1712069783062.jpg

Τέλος αναφέρθηκε και στις δραστηριότητες του συνδυασμού της 

📌Η «Αλλαγή Σκυτάλης» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ μια σειρά από βιβλία διαφόρων κατηγοριών ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ στην πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας «ΣΚΥ-ΔΡΑση για το βιβλίο 2024»τα οποία θα παραδώσουμε αύριο στον κο Αλεξανδρίδη !


📌Υπενθυμίζουμε ότι η κατάθεση των συμμετοχών ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Απριλίου κι ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024. Σε κάθε άτομο αντιστοιχεί μία συμμετοχή η οποία μπορεί να κατατεθεί και ηλεκτρονικά: librarysk@skydra.gov.gr


📌Για την κατάθεση των συμμετοχών, της προσφοράς βιβλίων από συμπολίτες μας ή φορείς και για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδια είναι τα στελέχη: Ελένη Παπαδοπούλου (Δημοτική Βιβλιοθήκη), τηλ.: 2381351960 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης (Δημαρχείο), τηλ.: 2381351802.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ