close search results icon

Μεγάλη "νίκη" της Ιγνατιάδου - "έβαλε στη θέση" τους Πορτοκαλίδη και Σουμελίδη!

Μεγάλη "νίκη" της Ιγνατιάδου - "έβαλε στη θέση" τους Πορτοκαλίδη και Σουμελίδη!

Οι τσαμπουκάδες δεν περνάνε στην αγαπημένη των Σκυδραίων και η Ιγνατιάδου αποφάσισε ότι στο προεδρείο θα κάθονται η ίδια, ο πρόεδρος και η πρακτικογράφος. 

Έτσι, έφερε θέμα στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ τον καθορισμό της χωροταξίας του δημοτικού συμβουλίου και αποφασίστηκε ότι όλοι θα κάθονται κάτω εκτός από τους τρεις παραπάνω. Και όλα αυτά γιατί απαιτεί σεβασμό στην πλειοψηφία και όχι ανάρμοστες συμπεριφορές. Η Δημοκρατία, λοιπόν, μίλησε και ότι είχε πει η ίδια το 2011 το αναιρεί, διότι Πορτοκαλίδης και Σουμελίδης κρίθηκαν... κατώτεροι και δεν τους αρμόζει να κάθονται στο επάνω διάζωμα όπως τα τελευταία 10 περίπου χρόνια (με εξαίρεση την περίοδο του κορωνοϊού). 

Παρακολουθήστε το βίντεο με την όλη διαδικασία κατά την οποία η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μαρία Παπαδοπούλου άλλαξε την ατζέντα καταθέτοντας δύο αιτήματα. Δείτε το σκεπτικό της αλλά και όλα όσα ειπώθηκαν και μείνετε συντονισμένοι στο pellanews.gr για περαιτέρω αναλύσεις. Κι επειδή απ' ότι φαίνεται ο Δήμος οχυρώνεται απέναντι στις "μειοψηφίες" μη σας φανεί περίεργο, τώρα που έρχεται η παρέλαση, να δούμε και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ποιοι θα ανεβαίνουν στην εξέδρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ