Μπλόκο Αριδαίας: Κάλεσμα σε μηχανοκίνητη πορεία αγροτών σε Αριδαία και Έδεσσα
Σε κινητοποίηση με μηχανοκίνητη πορεία προχωρούν οι αγρότες της περιοχής, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του μπλόκου Αριδαίας, Διονύση Δρένου.
Όπως ανέφερε, αύριο Δευτέρα 9/2 θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και αυτοκίνητα, η οποία θα ξεκινήσει από την Αριδαία και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς την Έδεσσα.
Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να συμμετάσχουν δυναμικά στην κινητοποίηση. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 9:00 το πρωί στο μπλόκο, απ’ όπου και θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη της πορείας.
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις δράσεις τους, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας και συλλογικής διεκδίκησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Επιταχύνεται ο σχεδιασμός για τις οπτικές ίνες στην Αριδαία
08 Φεβρουαρίου 2026 -
Ο Γουμενίσσης Δημήτριος για τα εύσημα 35 χρόνων Οικουμενικής Πατριαρχίας
08 Φεβρουαρίου 2026 -
Το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ με τη ματιά της Λίγκας
08 Φεβρουαρίου 2026 -
Λευκάδα: Συγκίνηση και θερμή υποδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη
08 Φεβρουαρίου 2026 -
Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας
08 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ