close search results icon

Νίκη του Παναθηναϊκού Β' επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ηρακλής έμεινε στους 4 βαθμούς με τους Πράσινους να φτάνουν τους 8 και να φιγουράρουν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σαρδέλης με γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε μία σπουδαία νίκη (2-3) στον Παναθηναϊκό Β επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την απίστευτη απόφαση του διαιτητή, Ιωάννη Τομαρά να υποδείξει πέναλτι-φάντασμα υπέρ των Κυανόλευκων σε βουτιά του Γιουμπιτάνα.

Σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη και... ανατροπές παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την απίστευτη απόφαση του διαιτητή, Ιωαννή Τομαρά, στη φάση του πέναλτι του Ηρακλή ο Παναθηναϊκός Β πανηγύρισε με γκολ του Σαρδέλη στις καθυστερήσεις ένα σπουδαίο διπλό στο Καυτανζόγλειο.

Το γρήγορο γκολ του Ηρακλή στο 12' με τον Ματίας Τομάς, δεν επηρέασε την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου που βρήκε τον τρόπο και έφτασε σε δύο γκολ, πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Πρωταγωνιστής για τους Πράσινους ήταν ο Μπιλάλ που ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων. Αρχικά, έφτασε στην ισοφάριση στο 34' μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και πλασέ από τα όρια της μικρής περιοχής, ενώ στο 43' με πανομοιότυπο τρόπο νίκησε ξανά τον Βελλίδη για το 1-2.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κώστας Γεωργιάδης έριξε στη μάχη τον Μελούνοβιτς αντί του Άλεξιτς. Στο 52' οι Κυανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι στη φάση που σημάδεψε τον αγώνα με τον Γιουμπιτάνα στην προσπάθειά του να ελιχθεί μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού να πέφτει πάνω στον αμυντικού του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Τομαρά να «βαφτίζει» πέναλτι το επιθετικό φάουλ του Βέλγου επιθετικού. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Μελούνοβιτς που νίκησε τον Ξενόπουλο για το 2-2.

Η συνέχεια του αγώνα, βρήκε τους παίκτες του Ηρακλή να πιέζουν για να βρουν γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα με τον Σέρβο επιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μη μπορεί στο 75' με προβολή να σημαδέψει... εστία στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Γενικώς, το παιχνίδι σημάδεψαν οι πολλές εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με αυτούς του Σωτήρη Αντωνίου στις καθυστερήσεις του αγώνα να βγάζουν μία υποδειγματική αντεπίθεση με τον Σαρδέλη που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα να πλασάρει στο 91' τον Βελλίδη για το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ηρακλής έμεινε στους 4 βαθμούς με τους Πράσινους να φτάνουν τους 8 και να φιγουράρουν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89' Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46' Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β' (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66' Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59' Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66' Σαρδέλης).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ