close search results icon

BREAKING NEWS

Νίκος Πετρουλάκης: “Ο Θεός είναι σίγουρα Έλληνας και ...Αστυνομικός”

Νίκος Πετρουλάκης: “Ο Θεός είναι σίγουρα Έλληνας και ...Αστυνομικός”

“Ο Θεός είναι σίγουρα Έλληνας και ...Αστυνομικός”, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Νίκος Πετρουλάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Ελληνικής Λύσης”, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρο Πουρσαΐτη, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Καλαϊτζίδη καθώς και τον Αναπληρωτή Ταμία και Εκπρόσωπο Τύπου της Ένωσης Χρήστο Βλαχούδη.

Το μήνυμα προήλθε, μετά την πληροφόρηση που είχε για τα πολλαπλά προβλήματα των αστυνομικών, τα οποία παρουσίασαν αναλυτικά τα μέλη της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πετρουλάκης δήλωσε: “Είναι απαράδεκτο αυτό που αποφασίστηκε, να μειωθεί η αποζημίωση για την βραδινή εργασία από τα 80 ευρώ στα 35, παρά την υπόσχεση ότι από τον Ιούλιο θα διαμορφωθεί στα 45 ευρώ. Επιπλέον, προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι ορισμένοι θέλουν να δημιουργήσουν safe rooms – και καλά κάνουν – πλην όμως την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν καν γυναικείες τουαλέτες στα αστυνομικά τμήματα - τα οποία λειτουργούν σε τραγικές εγκαταστάσεις! Οι αστυνομικοί κάνουν ηρωική πράξη, εργαζόμενοι με τον τρόπο που τους αναγκάζουν. Όπως λένε και οι ίδιοι, ζουν από τύχη! Αισθάνονται υπεύθυνοι και αγοράζουν ολομόναχοι τον εξοπλισμό προκειμένου να νιώθουν σίγουροι για τη ζωή τους, αφού κάθε μέρα έχουν να κάνουν με δολοφόνους και δεν παίρνουν μάλιστα ούτε ένα ευρώ για την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους. Και κάτι ακόμη: Είναι αδιανόητο να μπορούν οι παραβατικοί να ακούνε όλες τις συνομιλίες των αστυνομικών, από μια μοτορόλα, την οποία μπορούν να αγοράσουν από το εμπόριο. Είναι πλέον απαραίτητη η άμεση μετάβαση της Αστυνομίας στην ψηφιακή τεχνολογία καθώς και η εκ βάθρων ανακατασκευή όλου του συστήματος της ΕΛ.ΑΣ. σε νέες σύγχρονες βάσεις, κάτι που έχει υποχρέωση να πράξει η Πολιτεία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ