close search results icon

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Κάθε χρόνο κλείνουν οι ΜΕΘ για συντήρηση με απόφαση του ΕΚΕΠΥ

Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) δίνει εντολή για να συντηρούνται οι ΜΕΘ, δεν υφίσταται "κλείσιμο" λόγω "πίεσης" περιστατικών. 

Πέραν των άλλων ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν σύντομα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και έχουμε σημειώσει στο παρελθόν οτι ως έναν βαθμό αντιμετωπίζονται για να κρατούνται οι απαραίτητες "ισορροπίες", κάτι που δεν "θεραπεύει" την κατάσταση, αλλά όπως λέμε, κρατώνται οι "ισορροπίες", στο θέμα του κλεισίματος της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, υπάρχει απάντηση.

Και η απάντηση αυτή είναι οτι, κάθε χρόνο το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΚΕΠΥ)-ΕΚΑΒ λαμβάνει την απόφαση να κλείνουν οι ΜΕΘ για 10 μέρες, για να πραγματοποιείται συντήρηση. Αυτός είναι ο λόγος του κλεισίματος της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών από την ερχόμενη εβδομάδα και όχι κάποιο θέμα πίεσης του συστήματος, το οποίο σημειώνουμε και πάλι οτι σαφώς και χρειάζεται ενίσχυσης, κάτι που είναι γνωστό πλέον τοις πάσι. 

Πρόκειται για απόφαση του ΕΚΕΠΥ που λαμβάνεται κάθε χρόνο και την οποία οφείλει να ακολουθεί η διοίκηση του κάθε Νοσοκομειακού ιδρύματος. Μόλις ολοκληρωθει η διαδικασία, η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών θα επανέλθει κανονικά σε λειτουργία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ