close search results icon

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ορίστηκε υφυπουργός Υγείας στις 9 Ιουλίου 2019.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Συνάντηση εργασίας στο Μαξίμου με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και σύμβουλο του πρωθυπουργού για θέματα υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Β. Κοντοζαμάνης θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ορίστηκε υφυπουργός Υγείας στις 9 Ιουλίου 2019 και από τις 5 Ιανουαρίου 2021 έως τις 31 Αυγούστου 2021 διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ο Β. Κοντοζαμάνης ανήκε στην ομάδα των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης (2019-2023) και έγινε ευρέως γνωστός κατά τις καθημερινές ενημερώσεις για την πανδημία Covid-19.

Η γνωστοποίηση της υποψηφιότητας για τις ευρωεκλογές 2024 έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, αλλά και της μεταγραφής της Εύης Χριστοφιλοπούλου που φημολογείται έντονα πως θα ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Πειραιώς.

Στη Νέα Δημοκρατία καταγράφεται έντονη δυσαρέσκεια από «γαλάζια» στελέχη για την αξιοποίηση από τον πρωθυπουργό μεγάλου αριθμού στελεχών που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Νικήτας Κακλαμάνης που δεν έκρυψε το παράπονό του -σε συνέντευξη στο KONTRA- για τις «πράσινες» μεταγραφές στη ΝΔ.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ