close search results icon

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει για τη Σμύρνη

Για τα 100 χρόνια της επετείου από τη Μικρασιατική Καταστροφή. 

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει για τη Σμύρνη στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, στη κεντρική πλατεία του Δήμου Νέας Σμύρνης. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, κατάφερε και εξασφάλισε την παρουσία του Γιώργου Νταλάρα δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να απολαύσουν ζωντανά μια μοναδική συναυλία με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Αναμφίβολα πρόκειται για την κορύφωση των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου της Νέας Σμύρνης, μια συναυλία ορόσημο για τα 100 χρόνια της επετείου από της Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Συλλόγου του Δήμου της Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν δήλωσε:

«Πριν από λίγο κατάφερα και έπεισα τον Γιώργο Νταλάρα, να παρουσιάσει μόνο στην πόλη μας, τη μεγαλειώδη συναυλία που πραγματοποίησε αποκλειστικά στο Ηρώδειο τον Ιούνιο με τίτλο ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω» του Απόστολου Καλδάρα.

Μια ακόμα μεγάλη βραδιά τιμής και μνήμης αφιερωμένη στα 100χρονα από την καταστροφή της Σμύρνης,που προστίθεται στις δεκάδες δράσεις ιστορικής ανάδειξης της επετείου και θα διαρκέσουν όλο το έτος.

Μέσω κάθε είδους και μορφής καλλιτεχνικής έκφρασης, που ενέταξε φέτος στο πρόγραμμά του ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου μας, γίνεται για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής πανελλαδικά σε δράσεις πολιτισμού και ιστορικής μνήμης.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που σπουδαίοι καλλιτέχνες αναγνωρίζουν την δουλειά μου και με εμπιστεύονται προσωπικά, αλλά και για το γεγονός ότι ως πόλη συνεχίζουμε ένα μακρύ σερί μεγάλων εκδηλώσεων, στρέφοντας για ακόμα μια φορά τα φώτα και το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας στην Νέα Σμύρνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ