close search results icon

Ο ΓΣ Ηρακλής έδωσε δυναμικό παρών στο πάρκο του ήρωα του (pics)

Στη μνήμη του αθλητή Γεώργιου Κατσάνη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, παρευρέθηκε στην εκδήλωση της ονοματοδοσίας του Πάρκου «Γεώργιος Κατσάνης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΓΣ Ηρακλής:
Με ιδιαίτερη τιμή, περηφάνια και σεβασμό, ο ΓΣ Ηρακλής συμμετείχε στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του πάρκου δίπλα από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Πολυχώρο των Χορτατζήδων, στη μνήμη του αθλητή μας Γεώργιου Κατσάνη.

Η εκδήλωση τελέστηκε από κοινού από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, παρουσία της γυναίκας, της κόρης, και των εγγονών του Γεώργιου Κατσάνη.

screenshot-29-d5ojk.png

Η πρόταση για την ονοματοδοσία του πάρκου κατατέθηκε από τον ΓΣ Ηρακλής και έγινε αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στις 18 Ιουλίου 2023.

Με την παρουσία μας, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους Ήρωες αθλητές του Συλλόγου, οι οποίοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τις αξίες της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του τόπου μας.

screenshot-30-IlDIT.png

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές/τριες για τα πολύ σημαντικά και συγκινητικά λόγια σχετικά με τον ρόλο και την προσφορά του ΓΣ Ηρακλής στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας, όπως κάνουμε από το 1899.

Ηρακλής Σύλλογος Ηρώων!

Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1908

screenshot-31.png

πηγή: sdna.gr




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ