close search results icon

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου τέλεσε μνημόσυνο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου τέλεσε μνημόσυνο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης ο Μητροπολίτης Κιλκισίου Βαρθολομαίος τέλεσε μνημόσυνο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.  Ο Ιεράρχης δηλωσε 

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026, με συνοχή καρδίας και μέσα σε ένα βαθύτατο κλίμα της κατ’άνθρωπον οδύνης, τέλεσα Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς.

fb-img-1769714297524.jpg



Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Νίκου Μπορμπούλη, Προέδρου του Συνδέσμου και με την παρουσία όλων των μελών, προσευχηθήκαμε για τους: Κωνσταντίνο, Δημήτριο, Χρήστο, Γεώργιο, Βασίλειο, Κωνσταντίνο, Αθανάσιο και Χρήστο, ώστε ο Κύριος και Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός, να τους προσφέρει την χαρά της αιωνιότητας και της Αναστάσεως.

fb-img-1769714290333.jpg



Μεταξύ άλλων, στην προσευχητική σύναξη ανέφερα, ότι θα μνημονεύω έντονα τα ονόματα των αδελφών μας για 40 ημέρες και προέτρεψα τον καθένα να πράξει το ίδιο, ώστε η προσευχή μας να ενεργήσει δια της αγάπης προς τον Θεό και τα πρόσωπά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ