Ο σεφ Θοδωρής Λαζαρίδης: "Η Αλμωπία είναι μια μικρογραφία της Μακεδονίας/τα προϊόντα της απογειώνουν τη γαστρονομία"
Πιπεριά και πράσο οδεύουν για ΠΟΠ προϊόντα

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλμωπίας ανέδειξε ο σεφ Θοδωρής Λαζαρίδης στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Αναπτυξιακής Πέλλας για τη Μακεδονική Κουζίνα με τίτλο: "Μαγειρεύοντας στις ρίζες μας". Ο κ. Λαζαρίδης με καταγωγή από την Αλμωπία μίλησε για τα προϊόντα της ακριτικής αυτής περιοχής καθώς και για τη δυναμική που έχει στη μεταποίηση υπογραμμίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής που αναδεικνύουν τα τοπικά πιάτα, τη γαστρονομία της Πέλλας και της Μακεδονίας. Αποκάλυψε μάλιστα τις προοπτικές της πιπεριάς Αλμωπίας και του πράσου Δωροθέας
Δείτε τον κ. Λαζαρίδη από το πολύ όμορφο εστιατόριο "Το Πέτρινο" στην Παναγίτσα
ΣΧΟΛΙΑ