close search results icon

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ιωαννίδης και Βιλένα «έφτιαξαν» το ντεμπούτο του Τερίμ

Πρώτη εμπιστοσύνη του τούρκου τεχνικού στον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. 

Ντεμπούτο για τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Τούρκο τεχνικό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και να τον επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ιταλός κίπερ, λοιπόν, ήταν στην υπεράσπιση της εστίας. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Γεντβάι με τον Αράο οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή. Αιτόρ δεξιός εξτρέμ, Μαντσίνι αριστερός και στη κορυφή ο Ιωαννίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα του Μιχάλη Γρηγορίου ξεκίνησε με τον Κλέιμαν, τον Σόρια δεξιό μπακ, τον Τσαούση αριστερό και τον Μπακαδήμα με τον Μπορταγκαράι στο κέντρο των μετόπισθεν. Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιος η τριάδα στον άξονα του κέντρου. Παμλίδης, Ροσέρο πίσω από τον Μπάλαν. 

Το σύνολο του Φατίχ Τερίμ άνοιξε το σκορ μετά από πολύ όμορφη κεντρική συνεργασία. Ο Μπερνάρντ πήρε την μπάλα ανάμεσα στις γραμμές από τον Ρούμπεν, έπαιξε κάθετα στον Ιωαννίδη και ο Έλληνας φορ με τρομερή εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Βαγιαννίδη στο 35' για να... καθαρίσουν το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 48'... καθάρισε το παιχνίδι. Ο Βιλένα με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα και κέρασε για τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 29 με τον καλύτερο δυνατό ποδοσφαιρικό τρόπο.

*περισσότερα και αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Νίκου Αθανασίου, στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ