close search results icon

Πατουλίδου: «Εκείνο το γαμώτο μου οδηγεί ανθρώπους στη κορυφή- Ήταν μια προσευχή και μια αγανάκτηση»

Πατουλίδου: «Εκείνο το γαμώτο μου οδηγεί ανθρώπους στη κορυφή- Ήταν μια προσευχή και μια αγανάκτηση»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναβίωσε τις μνήμες της δικής της μεγάλη νίκης 31 χρόνια πριν, χάρη στην διάκριση του σκιέρ Αλέξανδρου Γκιννή, που τερματίζοντας χρησιμοποίησε τη δική της φράση «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Είμαι πολύ συγκινημένη με το παλικαράκι μας. Ανοίγει μια πολύ μεγάλη πόρτα στο άθλημα του σκι και μπράβο του.

Είναι πολύ συγκινητικό, λες χαλάλι ότι και να μου έχει συμβεί σε αυτή τη ζωή. Και μόνο για το γαμώτο αυτό που παρασύρει και άλλο κόσμο προς την κορυφή. Μου έφτιαξε την ημέρα και τη νύχτα, και με βοηθάει να αντιμετωπίσω όλα τα ζόρια που έχει η καθημερινότητα όλων. Μπράβο του!

Εκείνο το γαμώτο, 31 χρόνια πριν, ήταν μια προσευχή, μια αγανάκτηση, Και τότε μας λοιδορούσαν ως χώρα. Την τιμήσαμε όμως γιατί μας τιμά μέσα από τις σελίδες της ιστορίας που έχει γράψει η Ελλάδα.

Μάλιστα, θα ήθελα να αναφέρω ότι σήμερα θα παραδώσουμε υλικό στο Καυτατζόγλειο για το στίβο, λες ότι τουλάχιστον λόγω εκείνης της ημέρας μπορεί να είσαι λίγο περισσότερο χρήσιμη, αυτό είναι το ευχαριστώ που μπορώ να πω εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ