close search results icon

Πέλεκυς στο Διαδίκτυο

Πέλεκυς στο Διαδίκτυο

Τετάρτη σήμερα και μετά την χθεσινή απεργία των δημοσιογράφων επανήλθαμε στις επάλξεις της επικαιρότητας τοπικής και όχι μόνο.

skudra-eirhnodikeio-pellanews20240415-112124.webp


@ Ας αρχίσουμε από την Σκύδρα όπου Πραγματικά δίνεται "μάχη" για την διατήρηση του Ειρηνοδικείου ως Περιφερειακού Πρωτοδικείου.  Ελπίζουμε όλοι να παραμείνει η δικαστική αυτή υπηρεσία στην Σκύδρα γιατί η πόλη δεν αντέχει άλλη σφαλιάρα όπως είπε και η αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου. Δυστυχώς μετά την απομάκρυνση των Τραπεζών και των υπολοίπων υπηρεσιών τα προηγούμενα χρόνια η πόλη έχασε αρκετά την "δυναμική" της ενώ τον κώδωνα του κινδύνου χτύπησε και ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας

fb-img-1713293932199.jpg


@ Είχα γράψει πριν λίγες ημέρες πως ο Διονύσης Σταμενίτης είναι ένα κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.  Τελικά ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν είναι μόνο κορυφαίο στέλεχος της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης αλλά και της κυβέρνησης.  Και επειδή μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι,  η παραπάνω φωτογραφία έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά που έγραψα καθώς ο κος Σταμενίτης είναι στις πρώτες θέσεις και δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. 

Μετά λοιπόν από πολλά χρόνια (από την εποχή Πασχαλίδη αν δεν κάνω λάθος) η Πέλλα αποκτά ένα ισχυρό στέλεχος στην κυβέρνηση. 

screenshot-20240417-085659-chrome.jpg


@Μια που αναφέραμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη, δείτε στην παραπάνω φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας φίλες και φίλοι. 

Ενώ λοιπόν ζητάει διαχωρισμό Κράτους Εκκλησίας,  ο πρόεδρος του Σύριζα έγινε δεκτός με τιμές από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ Ελπιδοφόρο.  

received-1116117616252833.png

@ Ευτυχώς που υπάρχει στην αντιπολίτευση της Έδεσσας και ο Γιάννης Μουράτογλου.  Ο κος Μουράτογλου ήταν αυτός που κράτησε 'ζωντανή' την παράταξη του στις εκλογές του Οκτωβρίου με ένα αξιοπρεπές ποσοστό ενώ ακόμη και σήμερα είναι ο μόνος που έχει έναν ουσιαστικό αντιπολιτευτικό λόγο σε μια "μέσο πεθαμένη " αντιπολίτευση που αναζητά τα πατήματα της για την επόμενη ημέρα.

fb-img-1703429761431.jpg

Βέβαια στην Έδεσσα έχει ξεκινήσει πολύ καλά και ο νέος Δήμαρχος με την δημοτική του αρχή, ο οποίος έφερε νέα ήθη στην πόλη και στον Δήμο Έδεσσας. Ο Γιάννης Τσεπκεντζής οχι μόνο έφερε αέρα ανανέωσης στον Δήμο αλλά απο  τους πρώτους μήνες της θητείας του κινείται μεθοδικά και με συνέπεια. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ουδέποτε τέθηκε θέμα  κατάργηση για το Πρωτοδικείο της πόλης όπως συνέβη στους υπόλοιπους Δήμους ενώ αυτή την περίοδο "τρέχουν" αρκετά θέματα που θα γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες.

Λίγη υπομονή...

nd-ebropsijpg-0Rfnj.webp

Ανακοινώθηκε και το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τους 42 υποψήφιους του ενώ ο Φρέντι Μπελέρη είναι το όνομα έκπληξη που έρχεται να δώσει δυναμική στο ψηφοδέλτιο. 

Μετά λοιπόν τις τόσες μεταγραφές από το ΠαΣοΚ και την Κεντροαριστερά ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε και τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρας δίνοντας στο ψηφοδέλτιο του μια extra ώθηση. 

Βέβαια στο ευρώψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν πολλά αξιόλογα πρόσωπα όπως είναι ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και αρκετοί άλλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ