close search results icon

Πέτρος Φιλιππίδης: Μυστήριο με την προσωρινή κατοικία που έχει δηλώσει

Δεν τον έχει δει κανείς. 

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε οκτώ έτη κάθειρξης για τις δυο απόπειρες βιασμού που κατηγορήθηκε. Η κάμερα της εκπομπής «T-Live» βρέθηκε έξω από την πολυκατοικία που έχει δηλώσει ο ηθοποιός ως προσωρινή του κατοικία.

Η δημοσιογράφος Ρένια Κουβελιώτη ανέφερε πως προξενεί εντύπωση ότι κανείς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν έχει συναντήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε την σύζυγό του Ελπίδα αλλά ούτε και τον γιο τους.

Η διαχειρίστρια της συγκεκριμένης πολυκατοικίας ανέφερε στη δημοσιογράφο πως δεν έχει ιδέα αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους ενοίκους.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος δυο είναι τα ενδεχόμενα αναφορικά με το μυστήριο γύρω από την «απουσία» του Πέτρου Φιλιππίδη από την πολυκατοικία της οδού Πατησίων.

Να διαμένει εκεί και να έχει ζητήσει απόλυτη μυστικότητα ώστε να μη διαρρεύσει η διεύθυνσή του
Ή να μην μένει σε αυτή τη πολυκατοικία και να δήλωσε μια τυχαία διεύθυνση στις αρχές, κάτι που αν ισχύει όμως είναι ποινικά κολάσιμο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βάσει των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί πρέπει να εμφανίζεται κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Άγιου Παντελεήμονα τα μεσάνυχτα και όχι ώρες γραφείου ως είθισται να κάνουν όσοι τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ