close search results icon

Πέτρος Τζέκος: Ο ρόλος του προέδρου των Λουτρών Πόζαρ μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών

Πέτρος Τζέκος: Ο ρόλος του προέδρου των Λουτρών Πόζαρ μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Σπύρου Λιβάνιου στη Λουτρόπολη, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων και τη βελτίωση των υποδομών. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος των Λουτρών Πόζαρ, Πέτρος Τζέκος, είχε ενεργό συμμετοχή, παρουσιάζοντας στοιχεία και προτάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης.

Ο κ. Τζέκος, ως επικεφαλής της διαχείρισης των Λουτρών, εστίασε στα ζητήματα που σχετίζονται με την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής και την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, παρουσιάστηκαν:

Οι τρέχουσες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις των Λουτρών.

Οι μελλοντικοί σχεδιασμοί για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών.

Η ανάγκη χρηματοδοτικής στήριξης από την πολιτεία για την περαιτέρω αξιοποίηση των ιαματικών πόρων.

Προτάσεις για την αειφόρο διαχείριση της Λουτρόπολης, ώστε να διασφαλιστεί η ισορροπία μεταξύ ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, τονίστηκε η σημασία της τουριστικής ταυτότητας των Λουτρών Πόζαρ και της σύνδεσής τους με την τοπική οικονομία. Η σωστή αξιοποίηση των πόρων, σε συνδυασμό με τη στήριξη από το Υπουργείο και τον Δήμο, αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην περιοχή.

Η συμβολή του Πέτρου Τζέκου στην οργάνωση και την καθημερινή λειτουργία της Λουτρόπολης παραμένει καθοριστική. Με συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τα Λουτρά Πόζαρ στοχεύουν σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία που θα ενισχύσει τον τουρισμό, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει τη συνολική εικόνα του Δήμου Αλμωπίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ