close search results icon

Πολύ βαριά ήττα για την Εθνική Νεανίδων από την Ισπανία

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου της league A, η Δανία επιβλήθηκε 1-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας.

H Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε με το βαρύτατο 7-0 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO WU-19.

H Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε με το βαρύτατο 7-0 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO WU-19 (league A).

Τα γκολ για την Ισπανία, που προηγήθηκε 5-0 στο ημίχρονο και η οποία μετρά τέσσερις τίτλους στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις, σημείωσαν οι Αρτέρο (2΄, 48΄), Λιμπράν (15΄, 71΄), Ρανέρα (30΄), Κοράλες (40΄) και Ολάγια (45΄).

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου της league A, η Δανία επιβλήθηκε 1-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας. Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 13:00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία και σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας θα επιτύχει τον στόχο της παραμονής στη league A του EURO WU-19.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σόνια Μπερμούδεθ): Σοφία, Βιγιαφάνε (46' Αϊτσα), Αρτέρο, Ρανέρα (72' Σαν Νίκολας), Κοράλες (46' Ναϊάρα), Ολάγια (46' Αλγκουασίλ), Μαρίνα, Άρκες, Μαρτρέτ (61' Μαρίσα), Λιμπράν, Σαν Μαρτίν.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Στεργιούλη (88' Σιδηροπούλου), Καρυπίδη, Βαλκάνη, Κουκουλάκη (46' Ραπάνη), Αεράκη (34' Γκούφα), Κουρούπη (46' Τσαρουχά), Νταρζάνου, Σιαφαρίκα, Κωστοπούλου, Λαζαράκη (34' Κούτσος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ