Προκαλούν οι Τούρκοι στο Twitter: «Είναι το έθιμο μας να κατακτούμε την Αγία Σοφία. Ερχόμαστε, γείτονα» (pic)
Δείτε μερικά από τα tweets.

Το απόγευμα της Τετάρτης η UEFA έδωσε το χρίσμα για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και οι Τούρκοι προκαλούν στα social media με δεδομένη και την ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ, ως «Αγιά Σοφιά»!
Και πάμε να αναφέρουμε μερικά από τα tweets που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σας προτρέπουμε να παραμείνετε ψύχραιμοι, διότι ορισμένοι από τους γείτονες σπεύδουν να θυμίσουν τα όσα έγιναν στην άλωση της Κωνσταντινούπολης, μιας και ο τελικός διεξάγεται ανήμερα της 29ης Μαΐου και όχι μόνο.
«Η Αγία Σοφία ανήκει στους Τούρκους και είναι τζαμί, όχι γήπεδο. Η UEFA πρέπει να διορθώσει άμεσα την κατάσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων χρήστης του Twitter.


πηγή: sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Μεσημέρι
13 Σεπτεμβρίου 2025 -
Εσπερινός και αρτοκλασία στην Αγάθη για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού
13 Σεπτεμβρίου 2025 -
Ανέτοιμος ο Αυτοκράτορας στο πρώτο φιλικό
13 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ