close search results icon

Πρόκριση στα πέναλντι για τον Παναθηναϊκό

Πρόκριση στα πέναλντι για τον Παναθηναϊκό

Σε ενα ματς θρίλερ όπου ο ΠΑΟΚ κρατούσε την πρόκριση μέχρι το τέλος ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη ρωσική ρουλέτα των πέναλντι

Ο Παναθηναϊκός επικρατησε με 6-5 του μαχητικού ΠΑΟΚ, με τον Ντραγκόφσκι να έχει πιάσει τρία πέναλτι και τους πρασίνους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη επιτυχία.

Με ήρωα τον Ντραγκόβσκι στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο Πολωνός γκολκίπερ είχε τρεις σωτήριες επεμβάσεις και με τον Λημνιό να στέλνει το ματς στα πέναλτι με buzzer beater ο Παναθηναϊκός επικράτησε 6-5 στα πέναλτι και πήρε μια επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson όπου θα βρει απέναντι του έναν εκ των Άρη ή Παναιτωλικού. Ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος για τον ΠΑΟΚ καθώς έστειλε άουτ το τελευταίο πέναλτι των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 6-5 στα πέναλτι με τον Ντραγκόβσκι να αποκρούει τρία πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα και όλα με την πλάτη στον τοιχό. Ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για τους φιλοξενούμενους καθώς έστειλε άουτ το τελευταίο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την πρόκριση και τη Λεωφόρο στο πόδι να αποθεώνει τον Πολωνό γκολκίπερ για τις επεμβάσεις του.




Η διαδικασία των πέναλτι:

Σπόραρ 0-0 (το έπιασε ο Κοτάρσκι)

Κουλιεράκης 0-1

Γερεμέγεφ 1-1

Μουργκ 1-2

Μπακασέτας 2-2

Κεντζιόρα 2-3

Κώτσιρας 3-3

Μεϊτέ 3-4

Μλαντένοβιτς 4-4

Ντεσπόντοφ 4-4 (το έπιασε ο Ντραγκόβσκι)

Λημνιός 4-4 (το έστειλε άουτ)

Οζντόεφ 4-4 (το έπιασε ο Ντραγκόβσκι)

Μαντσίνι 5-4

Μάρκος Αντόνιο 5-5

Αράο 5-5 (οριζόντιο δοκάρι και έξω)

Ότο 5-5 (το έπιασε ο Ντραγκόβσκι)

Σένκεφελντ 6-5

Σαμάτα 6-5 (αστόχησε)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ