close search results icon

Πρόμαχοι Αλμωπίας: Καλό κλίμα και συνεργασία για την λύση των προβλημάτων

Πρόμαχοι Αλμωπίας: Καλό κλίμα και συνεργασία για την λύση των προβλημάτων

Καλό κλίμα επικρατεί ανάμεσα στις σχέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου και του προκατόχου του Χρήστου Μπάτση. 

Οι δύο άντρες μετά την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής συναντήθηκαν στους Προμάχους, οπου συζήτησαν και είδαν από κοντά  θέματα που απασχολούν την κοινότητα και συγκεκριμένα την αποκατάσταση του τοιχίου που στηρίζει την αυλή του Δημοτικού σχολείου Προμάχων αλλά και τον καθαρισμό των Δημοτικών χώρων.

20240115-144057.jpg


Οι δύο άντρες συζήτησαν για αρκετή ώρα τις λύσεις που μπορούν να δοθούν παρουσία μάλιστα και των αντιδήμαρχων Καθαριότητας Γιάννη Θεολόγου και Παιδείας Πέτρου Τσαρκνιά αλλά και εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του χωριού 

20240115-145951.jpg

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας είχε συνεργασία και με τον πρόεδρο του χωριού,  από τον οποίο ενημερώθηκε για όλα τα φλεγοντα θέματα που απασχολούν το χωριό, όπως είναι η καθαριότητα,  η προμήθεια κάδων αλλά και οι δρόμοι μέσα στην κοινότητα. 

Ο Νίκος Παρούτογλου με διάθεση συνεργασίας ενημερώθηκε διεξοδικά για όλα τα θέματα των Προμάχων με τον ίδιο να δηλώνει πως προτιμά να μιλάει με πράξεις και λύσεις πάρα με λόγια, ενώ για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα και η διάθεση συνεργασίας από την δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ