Πρόσκληση - Πρόγραμμα εκδηλώσεων 7ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας 2024
Η Άνοιξη και η Ανθοέκθεση Σκύδρας πάνε μαζί!
Έτσι λοιπόν η 7η Ανθοέκθεση Σκύδρας, η μεγάλη ανοιξιάτικη θεσμική γιορτή του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ξεκινάει την Τετάρτη 24 Απριλίου και διαρκεί έως την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.
Η πλατεία Δημοκρατίας, για πέντε ημέρες, μεταμορφώνεται σε μια πολύχρωμη ζωγραφιά, μια ευωδιαστή όαση λουλουδιών και φυτών έτοιμη να καλωσορίσει και να υποδεχθεί κάθε επισκέπτη που θα μπορεί να περιηγηθεί, να συναναστραφεί, να διαλέξει τα φυτά και τα λουλούδια της αρεσκείας του για να καλλωπίσει μπαλκόνια και κήπους.
Παράλληλα να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις πολύμορφες εκπαιδευτικές, ενημερωτικές καλλιτεχνικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που προετοίμασαν με αγάπη και μεράκι οι συντελεστές των εκδηλώσεων, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 κι ώρα 7:30΄ μ.μ.
Την ευθύνη και το συντονισμό της διοργάνωσης έχει η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου.
Προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους για να συνταξιδέψουμε στο θαυμαστό, πολύχρωμο και ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών, να συμμετάσχουμε στις πρωινές δραστηριότητες, αλλά και να ζήσουμε όμορφα, ανοιξιάτικα απογεύματα και βραδιές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Αποκαλυπτήρια Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Παραλίμνη
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Δημοσκόπηση MRB: Ακρίβεια-ΟΠΕΚΕΠΕ φθείρουν τη ΝΔ – 10 κόμματα στη νέα Βουλή
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
ΣΑΕΚ Αριδαίας: Τελευταία φάση εγγραφών 2025-2026
18 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ