close search results icon

Ψωμιάδης: «Στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικοί είναι άκωλοι; - Στην Τούμπα θα γίνει μία... ανακατασκευή»

Ψωμιάδης: «Στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικοί είναι άκωλοι; - Στην Τούμπα θα γίνει μία... ανακατασκευή»

Την τοποθέτηση του Γιώργου Πατούλη στα εγκαίνια της υπογειοποίησης της Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena, πως έχει βάλει... κώλο για την ανέγερση του γηπέδου, σχολίασε στη συνέντευξή του στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέφερε αρχικά, «Πολύ καλά κάνει η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ, απλά το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Εγώ δεν βλέπω πολλούς πολιτικούς με μεγάλο... κώλο. Εδώ στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικοί είναι άκωλοι δηλαδή; Ποτέ δεν είδα ενωμένη τη Θεσσαλονίκη, δεν είναι μόνο τα γήπεδα, αλλά όλοι κρινόμαστε δεν είναι μόνο αυτό το θέμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν εγώ το 2012 έλεγα ότι το μετρό θα είναι έτοιμο το 2025, όλοι γελούσαν. Πείτε μου ένα έργο που έγινε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έγιναν πολλά αλλά από την Περιφέρεια. Αυτά που είπε ο Πατούλης, πρέπει να σταλεί σε όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης».

Για τη Νέα Τούμπα, σημείωσε: «Εγώ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ λέω πως πρέπει να γίνει στην περιοχή του Καρατάσου, στην Τούμπα δεν μπορεί να γίνει απόσβεση, αν γίνει γήπεδο, γιατί πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι παραπάνω από μία ανακατασκευή. Αν γινόταν στην περιοχή του Καρατάσου, θα υπήρχε η δυνατότητα για ξενοδοχεία και άλλες εμπορικές χρήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ