close search results icon

Σ.Φ. ΠΑΟΚ: «Κερκίδα αυτή την Κυριακή θα κάνει ο Μανάβης»

Τι αναφέρουν για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Το τελευταίο «αντίο» στον Στρατηγό της ασπρόμαυρης κερκίδας θα δοθεί στο γήπεδο της Τούμπας - Το κάλεσμα των Σ.Φ. ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την υποσημείωση: «Κερκίδα αυτή την Κυριακή θα κάνει ο Μανάβης»

Με ανακοίνωσή τους, οι φίλοι του ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν πως θα αποχαιρετήσουν τον παντοτινό Στρατηγό της κερκίδας, Μάκη Μανάβη, στο γήπεδο της Τούμπας και στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση:

«Αυτήν την Κυριακή σύσσωμος ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. θα αποχαιρετήσει τον μοναδικό και παντοτινό Στρατηγό των Κερκίδων, Θωμά Μαυρομιχάλη.

Σύμφωνα με αυτά που πρέσβευε ο Μάκης με τη στάση ζωής του και τα πεπραγμένα του, το τελευταίο αντίο δεν θα έπρεπε ούτε και θα μπορούσε να δοθεί στα κοιμητήρια ή στην εκκλησία. Αλλά στο ναό της ΤΟΥΜΠΑΣ και στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4 που ο ίδιος βοήθησε στα μέγιστα ώστε να θεωρείται από εχθρούς και φίλους ως η πιο σκληρή έδρα, μια κόλαση για κάθε αντίπαλο του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ.

Στο Μανάβη δεν αρμόζουν μοιρολόγια ούτε δάκρυα, είμαστε σίγουροι πως ούτε ο ίδιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Αρμόζει όμως μια κερκίδα βγαλμένη από τα παλιά.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να παρευρεθεί στο γήπεδο με τις σημαίες, τα καπνογόνα του και ένα ασπρόμαυρο κασκόλ στο χέρι, έτοιμος για μια μεγάλη μάχη. Να σπρώξει την ομάδα στη νίκη που τόσο χρειάζεται, να λιώσει με τη φωνή του τη χάρτινη αντίπαλο και να αφιερώσει το θρίαμβο στον Πατέρα του ΛΑΟΥ μας.

Κερκίδα αυτή τη Κυριακή θα κάνει ο Μανάβης.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.».

πηγή: sdna.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ