close search results icon

Συνεδρίασε η Γενική γραμματεία αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ

Συνεδρίασε η Γενική γραμματεία αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ

Στα Τρίκαλα συνεδρίασε η γραμματεία αγροτικών Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας. Στη συνεδρίαση μετείχαν και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Πέλλα όπως ο δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας Νίκος Δημητριάδης αλλά και αν γραμματέας αγροτικών φορέων Νίκος Θωμαΐδης

fb-img-1679931749204.jpg

Η γραμματεία εξέδωσε την ακολουθώ ανακοίνωση :

Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων πραγματοποίησε εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία στη Λυγαριά του Νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμου Γόμφων-Κοινότητα Λυγαριάς.
Η θεματική της εκδήλωσης ήταν «Τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα 2019-2023-ΕΛΓΑ και προοπτικές του μέλλοντος» με ομιλητές τους :
Κώστα Μπαγινέτα, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας
Παναγιώτη Χατζηνικολάου, Διευθύνων Σύμβουλο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Panagiotis Chatzinikolaou
Νίκο Δούκα, Σύμβουλο ΥΠΑΑΤ, πρ Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ @nikos Doukas

fb-img-1679931724091.jpg


 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη ΔΕΕΠ Τρικάλων για την άψογη συνεργασία που είχαμε με στόχο την εκδήλωση και ειδικά τον Πρόεδρό της Γιάννη Κουτσονάσιο ,τον Επικεφαλής του Κλιμακίου της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων στα Τρίκαλα Γιώργου Κυριάκη, τα μέλη της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων που ήρθανε από Πέλλα, Γρεβενά, Κοζάνη, Αργολίδα, Καστοριά, Λάρισα, τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Σοφολόγη,το μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ Φλώρα Μαλασίδη όπως και όλα τα στελέχη της παράταξής μας από τις γύρω περιοχές.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής ΝΔ Νομού Τρικάλων Κώστας Σκρέκας Κώστας Σκρέκας - Kostas Skrekas, ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Τρικάλων Αθανάσιος Λιούτας Αθανάσιος Λιούτας Βουλευτής Ν. Τρικάλων, η Βουλευτής ΝΔ Νομού Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα Katerina Papakosta, οι Πολιτευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικελής Χατζηγάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Θεσσαλίας Απόστολος Μπίνης, ο Δήμαρχος Τρικαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος , καθώς και πλήθος Αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών της περιοχής.
Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων συνεχίζει καθημερινά το ποιοτικό έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία τρία χρόνια ,με στόχο να είμαστε δίπλα σε κάθε αγρότη ,κτηνοτρόφο ,αλιέα ,αλλά και κάθε πολίτη που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ