close search results icon

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Κυψέλη - Έσφαξε τη γυναίκα του φίλου του στη μέση του δρόμου

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Κυψέλη - Έσφαξε τη γυναίκα του φίλου του στη μέση του δρόμου

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Τενέδου. Περαστικοί εντόπισαν στις 15:10 αιμόφυρτη την άτυχη γυναίκα στο δρόμο και ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα της, στον Ερυθρό Σταύρο όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

 Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Κυψέλη με θύμα μια γυναίκα από το Μπαγκλαντές, την οποία έσφαξε με μαχαίρι ένας ομοεθνής της. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open για όσα φριχτά συνέβησαν.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, δράστης και θύμα είναι από το Μπαγκλαντές. Όταν η γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία, στην οποία διέμενε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον φίλο του συζύγου της, ο οποίος τη σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Ο φερόμενος ως δράστης πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων και τράπηκε σε φυγή. Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν την περιγραφή στους αστυνομικούς και ο δράστης συνελήφθη.

Ο σύζυγος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές μαζί του, αλλά ο δράστης υποστήριξε ότι τα κίνητρά του ήταν οι οικονομικές διαφορές.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ