Παραίτηση Διαμαντόπουλου από τον Αρη | PellaNews

Παραίτηση Διαμαντόπουλου από τον Αρη

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Αρης αποτελεί από σήμερα Τρίτη (20/8) ο Ντίνος Διαμαντόπουλος.

 

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διεθυντής των «κιτρινόμαυρων» υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους τους οποίους γνώριζε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

Ο κ. Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

 

Λίγο μετά ακολούθησε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης, η οποία γνωστοποίησε ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Ντίνου Διαμαντόπουλου, ευόμενος με τη σειρά του καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. 

 

Αναλυτικά η δήλωση του Ντίνου Διαμαντόπουλου:

 

«Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Καρυπίδη, τον όποιον και ενημέρωσα για την απόφασή μου να παραιτηθώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ.

 

Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με αυστηρά προσωπικούς λόγους. Λόγοι, για τους οποίους ο κ. Καρυπίδης ήταν ενήμερος τους τελευταίους τρεις μήνες.

 

Θέλω να τον ευχαριστήσω, που μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ σε αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο και, που μαζί με αυτόν αρωγό, εργαστήκαμε σκληρά να τον επαναφέρουμε εκεί που του αξίζει.

 

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να βάζει τον πήχη ψηλά.

 

Θέλω να τον ευχαριστήσω επίσης για τον σεβασμό που έδειξε στην επιθυμία μου.

 

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλους τους ποδοσφαιριστές, που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Ελπίζω, για όποιον αδίκησα, ο Θεός να με συγχωρέσει.

 

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά έναν συνεργάτη και φίλο τον προπονητή της ομάδας, κ. Σάββα Παντελίδη, που μαζί καταφέραμε αρκετά όμορφα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει το επίπεδο αυτής της ομάδας με τον τρόπο που ξέρει αυτός καλύτερα και δεν είναι άλλος από τη σκληρή δουλειά.

 

Επιτυχία για εμένα προσωπικά είναι να κανείς τον κόσμο να περιμένει την Κυριακή και αυτή τη στιγμή το Χαριλάου σφύζει από ζωή.

 

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά δύο πολύ μεγάλους φίλους του ΑΡΗ, που μ’ ένα χαμόγελο και μ’ έναν καλό λόγο ήταν πάντα εκεί για εμένα. Δημήτρη και Ηλία, σας ευχαριστώ.

 

Καλή σεζόν να έχει η ομάδα, πολύ καλύτερη από την περσινή».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, σεβόμενος τους «προσωπικούς λόγους» του κ. Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, έκανε αποδεκτή σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή.

 

Η παρουσία και η συμβολή του κ. Διαμαντόπουλου στην περσινή πετυχημένη σεζόν της ομάδας μας υπήρξε σημαντική και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.

 

Θα παραμείνει για πάντα φίλος του Αρη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα