Πρώτο δείγμα θετικό....οδεύει για Sold out με την ΑΕΛ!! | PellaNews

Πρώτο δείγμα θετικό....οδεύει για Sold out με την ΑΕΛ!!

Του Στέφανου Μίντζα

Άρεσε ο Άρης του Σάββα Παντελίδη στην πρώτη του παρουσία μπροστά στον κόσμο του. 

Σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την περσινή σεζόν δείχνει ο Άρης που φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν. Ο Σάββας Παντελίδης άρχισε με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Ρόουζ και Βέλεθ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Κόρχουτ αριστερά και τον Σούντγκρεν δεξιά, τους Ματίγια, Τόνσο, Ντιγκινί και Φετφατζίδη στα χαφ, με τον Τόνσο να παίζει λίγο πιο πίσω από τον βασικό φορ Ιντέγε. Ο Αρης ήταν καλύτερος από την αρχή του παιχνιδιού, ήλεγξε τον χώρο της μεσαίας γραμμής και ήταν πιο απειλητικός. Βέβαια ο Έλληνας προπονητής έκανε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχές σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Έτσι ο Άρης κατάφερε να αφήσει καλές εντυπώσεις αλλά και να νικήσει έναν αντίπαλο που τερμάτησε ψηλότερα από αυτόν την περσινή περίοδο. 

Παράλληλα σε ρυθμούς sold out κινούνται τα εισιτήρια του αγώνα του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού έχουν μείνει ελάχιστα στις θύρες 1,2,3.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Κλεάνθης Βικελλίδης που μεταμορφώνεται σε ένα ποδοσφαιρικό στολίδι, το οποίο και με την παρουσία του κόσμου θα είναι και φέτος το "καμάρι" της ποδοσφαιρικής Ελλάδος.