Σαββίδης: "Να ενωθούμε απέναντι στον κοινό μας εχθρό, τον φασισμό και τη βία" | PellaNews

Σαββίδης: "Να ενωθούμε απέναντι στον κοινό μας εχθρό, τον φασισμό και τη βία"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με αφορμή τη σημερινή επέτειο του «ΟΧΙ» αποφάσισε μέσω γραπτής δήλωσή του, να εξωτερικεύσει την ενόχληση του για την ανοχή που υπάρχει σε εμφάνιση φασιστικών συμβόλων, όπως το πρόσφατο πανό των οπαδών του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και άλλα παρόμοια περιστατικά σε ελληνικά γήπεδα.

 

Αναλυτικά το γραπτό μήνυμα του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Επιλέγω τη μέρα υπερηφάνειας του Έθνους μας, την ημέρα του ΟΧΙ, για να απευθυνθώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλάθλους και παράγοντες όλων των ομάδων, ζητώντας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των ηρώων μας 78 χρόνια πριν και να ενωθούμε απέναντι στον κοινό μας εχθρό, τον φασισμό και τη βία.

Σας καλώ όλους να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τις φασιστικές συμπεριφορές και τα σύμβολά τους, που έκαναν την εμφάνισή τους στα ελληνικά γήπεδα! Σας καλώ να καταπολεμήσουμε ενωμένοι τα φαινόμενα αθλητικής βίας που πληγώνουν την ελληνική κοινωνία!

Έφτασε η ώρα να πούμε όλοι μαζί το δικό μας ΟΧΙ σε εκείνους που προσπαθούν να αναβιώσουν στα ελληνικά γήπεδα τις συνθήκες διάλυσης της ανθρωπιάς και ευαισθησίας του ελληνικού λαού!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».