Η "εξίσωση" του Γιώργου Τυριακίδη | PellaNews

Η "εξίσωση" του Γιώργου Τυριακίδη

Μια δύσκολη εξίσωση που θα οδηγήσει τον Αλμωπό την επόμενη χρονιά στην νέα Football league καλείται να λύσει ο Γιώργος Τυριακίδης. Ο έμπειρος σκυδραίος προπόνητης και η ομάδα του έχουν μπροστά τους τρεις αγώνες "φωτιά" που θα κρίνουν και το μέλλον του Αλμωπού στις επαγγελματικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα μετά την ήττα στην Κατερίνη από τον Απόλλων Πόντου η "ουρά" της Football legaue πήρε φωτιά και αυτό διότι ο Απόλλωνας έχει έναν αγώνα λιγότερο. 

Τρεις αγωνιστικές λοιπόν πριν το φινάλε της football league ο Αλμωπός υποδέχεται τους Πανσερραϊκό και Καβάλα ενώ ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολύ και την παρομονή, δεδομένου ότι η ομάδα της Θεσπρωτίας έχει τους ίδιους στόχους με αυτή της Αριδαίας.  

Την ίδια στιγμή ο Απόλλωνας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη υποδέχεται την Τρίγλια σε ένα ακόμη ντέρμπι παραμονής, ταξιδεύει στις Σέρρες ενώ τελευταια αγωνιστική παίζει με την ήδη υποβιβασμένη Κοζάνη. Αξίζει να τονίστει πως η ομάδα του Απόλλων έχει και έναν αγώνα λιγότερο με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Ο Θεσπρωτός από την πλευρά του που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί της Βέροιας, ταξιδεύει στον Βόλο για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και την  επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Αλμωπό, τελευταία αγωνιστική ο Θεσπρωτός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Τέλος πιο εύκολο πρόγραμμα φαίνεται να έχει η Τρίγλια που αντιμετωπίζει τους Απόλλων Πόντου και Κοζάνη, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Βέροια που κινηγάει την άνοδο. 

Η μάχη της ανόδου

Σημαντική παράμετρο θα είναι και η μάχη της ανόδου καθώς Καβάλα,  Βέροια και Πανσερραϊκός μάχονται για τις δύο προνομιούχες θέσεις με την ομάδα των Σερρών να είναι στο κόλπο της ανόδου.