close search results icon

Στάθης Φουντουκίδης: Καθιερώνει την "Ημέρα του Κοινού" στον Δήμο Πέλλας

Στάθης Φουντουκίδης: Καθιερώνει την "Ημέρα του Κοινού" στον Δήμο Πέλλας

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας και ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου στα κοινωνικά δίκτυα, την καθιέρωση της "Ημέρας του Κοινού". Σύμφωνα με αυτό τον "θεσμό", ο Δήμαρχος θα δέχεται πολίτες στις εγκαταστάσεις των πρώην Δήμων Κρύας Βρύσης, Πέλλας, Ν. Μυλοτόπου και Γαλατάδων, για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, αλλά και να ακούσει από τους ίδιους προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στον τόπο τους.

Ο ίδιος ο Στάθης Φουντουκίδης δήλωσε: "Ήταν προσωπική μου δέσμευση ότι θα φτιάξουμε έναν Δήμο Πέλλας πιο ανοιχτό και ανθρώπινο, που θα σκύβει στα προβλήματα του πολίτη και εν τέλει θα προσφέρει λύσεις με όσο το δυνατό πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Από σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα για να το πετύχουμε αυτό. Για να λύσεις τα προβλήματα του τόπου, πρέπει πρώτα να τα γνωρίζεις. Είμαστε ένας μεγάλος Δήμος και είναι σημαντικό να είμαστε παρόντες και να παρακολουθούμε από κοντά τα προβλήματα της κάθε περιοχής, της κάθε κοινότητας, της κάθε γειτονιάς".

Ο Δήμαρχος θα ξεκινήσει αυτή τη παρασκευή 12/01 στο πρώην Δημαρχείο Κρύας Βρύσης και θα συνεχίσει με την εξής σειρά:

Παρασκευή 19/01 Πέλλα

Παρασκευή 26/01 Ν. Μυλότοπος

Παρασκευή 02/02 Γαλατάδες

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος συνεχίζει να δέχεται πολίτες στο γραφείο του εντός του κτιρίου του Δήμου Πέλλας σε καθημερινή βάση ως είθισται.

Γραφείο Τύπου

Δήμος Πέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ