close search results icon

Στέγαστρο Μαυροβουνίου…άλλο ένα έργο που ανακοινώθηκε και δεν έγινε!

Στέγαστρο Μαυροβουνίου…άλλο ένα έργο που ανακοινώθηκε και δεν έγινε!

Τον Μάιο του 2020 έγραφε η Δήμαρχος Σκύδρας, μεταξύ άλλων, ότι προχωράει στο έργο της προσθήκης στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου Μαυροβουνίου προϋπολογισμού 88.044,35ευρώ κατόπιν συναντήσεων που είχε με Θεοδωρικάκο (τότε υπουργός εσωτερικών) αλλά και με Βασιλειάδη παλαιότερα, όταν αυτός ήταν υφυπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ η κα Τζάκρη είχε κι αυτή ανακοινώσει το συγκεκριμένο έργο σημειώνοντας τα εξής τον Απρίλιο του 2019: «…εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» που εκπονείται από κοινού με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το έργο «Προσθήκη στεγάστρου στις κερκίδες του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου του Μαυροβουνίου», προϋπολογισμού 115.000 ευρώ». Η κα Τζάκρη μάλιστα ενημέρωνε ότι την τεχνική και την οικονομική μελέτη που απαιτούνταν και που εκπονήθηκε από τον Δήμο Σκύδρας την είχε καταθέσει η ίδια στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις 18-3-2019.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία στέγαστρο δεν υπάρχει. Ενημέρωση επίσημη για το τι έγινε και δεν έγινε επίσης δεν υπάρχει. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται έργο και δεν υλοποιείται. Από την άλλη, εκείνα τα χρόνια γίνονταν πολλές ανακοινώσεις για το στάδιο της Σκύδρας ενώ ήταν και οι χρονιές που ξοδεύονταν πολλά λεφτά για σύλλογο της Σκύδρας και η δημοτική αρχή έστρεφε προς τα εκεί τα φώτα.

maurobouni-ghpedo-stegastro.jpg

Το στενάχωρο πάντως είναι ότι χρήματα υπήρχαν από τον Φιλόδημο, αλλά δυστυχώς για το Μαυροβούνι, που απ’ ότι ξέρουμε έχουν ιδιαίτερη αγάπη και τρέλα με το γήπεδο και την ομάδα τους, δεν αξιοποιήθηκαν.

Η εύλογη, λοιπόν, ερώτηση που προκύπτει είναι τι απέγινε αυτή η υπόθεση και οι κάτοικοι του Μαυροβουνίου δεν «είδαν» στέγαστρο που σίγουρα το ήθελαν πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ