close search results icon

Στο ΔΣ Αλμωπίας το ΔΙΕΚ Αριδαίας: Καταγγελία για την Μαθητική Εστία

Στο ΔΣ Αλμωπίας το ΔΙΕΚ Αριδαίας: Καταγγελία για την Μαθητική Εστία

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας μίλησε ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιώργος Γιορτσος. Ο διευθυντής του ΙΕΚ ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρη Βεσκο και εξαπέλυσε πυρά κατά της προϊστάμενης της μαθητικής Εστίας Αριδαίας καθώς όπως είπε μετά από 9 χρόνια δεν δέχεται τους σπουδαστές μαγειρικής του ΔΙΕΚ να κάνουν πρακτική στο χώρο της μαθητικής Εστίας 

screenshot-20230218-104853-gallery.jpg

Αξίζει να επισημανθεί πως η προϊστάμενη της μαθητικής Εστίας δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία του Γιώργου Γιορτσου στο Δημοτικό συμβούλιο, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος. Μάλιστα ο Δημήτρης Βέσκος τόνισε πως θα έπρεπε να είχε γίνει ενημέρωση τόσο προς τον ίδιο όσο και προς την προϊστάμενη της Εστίας προκειμένου η Γεση Πασχσλιδου να μπορέσει να απαντήσει για το εν λόγω ζήτημα που αφορά την λειτουργία της Μαθητικής Εστίας. 

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης ήταν αυτός που παρουσίασε το έγγραφο της προϊστάμενης της μαθητικής Εστίας, με το οποίο η Γεση Πασχαλιδου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους είναι αδύνατο την φετινή χρονιά οι σπουδαστές να χρησιμοποιούν την Μαθητική Εστία ως χώρο πρακτικής άσκησης.

Δείτε το βίντεο 

Βέβαια είναι απορίας άξιο πως επί 9 χρόνια γίνονταν πρακτική στο χωρο της Μαθητικής Εστίας αλλά και αν υπήρχαν οι ανάλογες άδειες από πλευράς των υπευθύνων φορέων, όπως και για το αν υπήρχε πρόβλημα με τους μαθητές που διαμένουν στην Μαθητική Εστία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ