close search results icon

Στρατόπεδο στο Αφγανιστάν… μεταφέρθηκε στη Θέρμη για την ταινία “Dirty Angels”

Η 5η παραγωγή στην περιοχή. 

Στρατόπεδο στο Αφγανιστάν… μεταφέρθηκε στη Θέρμη για την ταινία “Dirty Angels”

Σε βομβαρδισμένο στρατόπεδο έχουν μετατραπεί οι εγκαταστάσεις της Nu Boyana Film Studio Hellenic στην περιοχή των Βασιλικών, για μία ακόμη ταινία επιπέδου Hollywood που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για το “Dirty Angels”, μια ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την Έυα Γκρίν, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, όχι μόνο στα στούντιο της Θερμής, αλλά και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπως το Ασβεστοχώρι και την Περαία.

Ο εντυπωσιακός χώρος των στούντιο έχει μετατραπεί σε σημείο συγκέντρωσης του στρατού στο Αφγανιστάν, με τα βομβαρδισμένα κτίρια και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις να έχουν δημιουργήσει το εκπληκτικό σκηνικό πολέμου.

Για την συγκεκριμένη παραγωγή, εκτός από τους ηθοποιούς του Κεντρικού καστ, συμμετέχουν τουλάχιστον ακόμη 350 Έλληνες κομπάρσοι, συν τους τεχνικούς και το βοηθητικό προσωπικό.

Για την συγκεκριμένη παραγωγή, εκτός από τους ηθοποιούς του Κεντρικού καστ, συμμετέχουν τουλάχιστον ακόμη 350 Έλληνες κομπάρσοι, συν τους τεχνικούς και το βοηθητικό προσωπικό.

Ο δήμαρχος, ζήτησε η ελληνική Πολιτεία σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Δήμο και την εταιρεία παραγωγής, “να διερευνήσουν ποιες ειδικότητες είναι απαραίτητες”, προκειμένου να στελεχώνονται τα γυρίσματα των ταινιών με ανθρώπους από την ελληνική αγορά εργασίας.

Η πέμπτη παραγωγή στη Θέρμη

Ένας εκ των παραγωγών της νέας ταινίας που γυρίζεται στα στούντιο της Θέμης, ο Robert VanNorden, μίλησε για την πέμπτη σε σειρά παραγωγή που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής. “Μεγαλώνουμε ως εταιρία και ως παραγωγή. Εδώ στην Ελλάδα βρίσκουμε όλο και περισσότερους νέους και ταλαντούχους παραγωγούς ταινιών. Μεγαλώνουμε τα πρότζεκτς μας με όλο και περισσότερους Έλληνες. Έχουμε επίσης την στήριξη του δήμου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Προχωράμε, φτιάχνοντας όλο και περισσότερες ταινίες” τόνισε.

Σχετικά με το σενάριο του “Dirty Angels”, που γυρίζεται τώρα στις χουλιγουντιανές εγκαταστάσεις, ο παραγωγός ανέφερε ” Πρόκειται για μια ομάδα γυναικών στρατιωτών που επιστρέφουν στο Αφγανιστάν, προκειμένου να σώσουν κάποια ανήλικα κορίτσια που τα έχει απαγάγει το ISIS. Το σκηνικό πίσω μας, όπου διαδραματίζονται μερικές σκηνές είναι ένα στρατόπεδο Ταλιμπάν. Πριν τέσσερις μήνες, εδώ στη Θέρμη, το ίδιο σκηνικό ήταν στημένο για την ταινία “Red Sonja”, πιο πριν θύμιζε την Φιλαδέλφεια για το “The Bricklayer” ενώ έχει υπάρξει και σκηνικό από το Μαϊάμι για άλλη ταινία. Όπως φαίνεται, είναι ένας πολύ χρήσιμος χώρος για εμάς. Τον προσαρμόζουμε όπως θέλουμε και προχωράμε για την επόμενη ταινία”.

111.jpg

πηγή: theopinion.gr









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ